Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ-ΨΗΦΙΣΗ ΑΡΘΡΟΥ 39-ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ Ε.Ε.Π,Ε.Β.Π-ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ.ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ  ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ-ΨΗΦΙΣΗ ΑΡΘΡΟΥ 39-ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ Ε.Ε.Π,Ε.Β.Π-ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ.

Αξιολόγηση των δομών των οργανικών μονάδων του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α.
Το περιεχόμενο της απάντησης του Υπουργού ΠΑΙ.Θ.Π.Α στον Βουλευτή της Ν.Δ κο Μιχελάκη και στην Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α-βλέπε: http://www.poseepea.blogspot.gr/2013/01/blog-post_22.html - σχετικά με την κατάργηση της Δνσης Ειδικής Αγωγής και ενώ στη Βουλή -http://www.poseepea.blogspot.gr/2013/01/39_8.html -ομιλούσε περί αναβάθμισής της, δημιουργεί μεγάλη ανησυχία περί των πραγματικών προθέσεων του Υπουργείου.

Προσλήψεις εκπαιδευτικών και Ε.Β.Π για παράλληλη στήριξη
Απομένει η υπογραφή του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Μέχρι τη λήξη της σχολικής χρονιάς απέμεινε λιγότερο από 5 μήνες και ακόμη αναμένουμε από μέρα σε μέρα τη μέριμνα του κράτους για τους μαθητές που χρειάζονται  παράλληλη στήριξη…

Πολυνομοσχέδιο Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α (άρθρο 39 για την Ειδική Αγωγή)
Έγινε, χθες 22/1/2013, δεκτό και στο σύνολο κατά πλειοψηφία, από την ολομέλεια της Βουλής, το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας , με τις νομοτεχνικές βελτιώσεις του Υπουργού ΠΑΙ.Θ.Π.Α. Δείτε στο http://www.poseepea.blogspot.gr/2013/01/blog-post_4734.html

Μεταθέσεις Ε.Ε.Π-Ε.Β.Π
Η εγκύκλιος των μεταθέσεων του Ε.Ε.Π και Ε.Β.Π(στην οποία, κατά το Υπουργείο, θα προβλέπεται η κατάργηση της διετίας) θα εκδοθεί τις επόμενες ημέρες.

Βασίλης Βούγιας

23/1/2013

7 σχόλια:

 1. ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΕΠ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟΤΕΡΟ?? 5 ΜΗΝΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Λιγότερο από 5 μήνες. Μόλις πάρει ΦΕΚ το ψηφισθέν ν/σ(άρθρο 39-ΕΔΕΑΥ-ΣΔΕΥ κ.λ.π)και υπογραφεί ο κανονισμός λειτουργίας θα μπορέσουν να προσληφθούν για φέτος, από τους υπάρχοντες αξιολογικούς πίνακες 400 συνάδελφοι Ε.Ε.Π, κυρίως Ψυχολόγοι και Κοινωνικοί Λειτουργοί. Το πρόγραμμα θα ισχύσει και για τα επόμενα 2 έτη.

  Βασίλης Βούγιας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Για ΕΕΠ περιμένουμε το άρθρο 39 , για ΕΒΠ θα γίνουν τελικά προσλήψεις και αν ναι πότε? Το πρόβλημα δεν είναι μόνο να εργαστούμε κ να πάρουμε κάποια μόρια, το πρόβλημα είναι οτι μερικοί από εμάς μετά τη λήξη της σύμβασης δεν θα καταφέρουμε να επιδοτηθούμε απο τον ΟΑΕΔ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Όπως αναφέρουμε στην ανάρτηση, αναμένεται η υπογραφή του Υ.Δ.Μ.Η.Δ. Η γραφειοκρατία, όπως και η ανοησία και η βλακεία, είναι δυστυχώς αήττητες.

  Βασίλης Βούγιας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μακάρι να γίνουν όλα γρήγορα, ευχαριστώ πολύ Κύριε Βούγια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΠ ΕΧΟΥΜΕ Η ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ,ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ
  Υ.Δ.Μ.Η.Δ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή