Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Δελτίο Τύπου ΙΜΕΓΕΕ-ΣΕΕΠΕΑ Αττικής: Η συμπεριληπτική εκπαίδευση στην Ελλάδα, από τη ματιά του ευρωπαϊκού προγράμματος : Ι_ΑΜ : "Inclusive education using animation and multimedia". (video)


ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 

Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΙΜΕΓΕΕ-ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ


Πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο 11 Δεκέμβρη 2021, η διαδικτυακή ημερίδα που διοργάνωσαν το ΙΜΕΓΕΕ και ο ΣΕΕΠΕΑ Αττικής με σκοπό την προβολή και διάχυση του έργου του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Ι_ΑΜ, με θέμα: "Η συμπεριληπτική εκπαίδευση στην Ελλάδα, από τη ματιά του  ευρωπαϊκού προγράμματος Ι_ΑΜ: Inclusive education using animation and multimedia", αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα για τα Άτομα με Αναπηρία (3η Δεκέμβρη).

Συμμετείχαν συνεργάτες και εταίροι του ΙΜΕΓΕΕ, σημαντικοί επιστήμονες του χώρου της ειδικής εκπαίδευσης, εκπρόσωποι εκπαιδευτικών αρχών, ειδικοί, γονείς και άτομα με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και Αναπηρία, που κατέθεσαν τις επιστημονικές απόψεις και τις εμπειρίες τους.

Κοινή πεποίθηση που εκφράστηκε στις ερωτήσεις και στα μηνύματα, είναι ότι αναπτύχθηκε ένας ουσιαστικός διάλογος και δημιουργήθηκε η ανάγκη για συνέχιση των παρεμβάσεων στην κατεύθυνση της μετάβασης σε "ένα σχολείο για όλους".

Ευχαριστούμε όλους για την θετική συμβολή τους και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το έργο μας προς αυτή την κατεύθυνση.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την εκδήλωση: