Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Εκλογές και αποστολή υποψηφιοτήτων για το Δ.Σ του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Κρήτης, για αντιπροσώπους στην ΠΟΣΕΕΠΕΑ και για συμμετοχή στην ελεγκτική επιτροπή

Σύλλογος ΕΕΠ-ΕΒΠ Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΚΡΗΤΗΣ

08/12/2021 Α.Π: 200

Εκλογές και αποστολή υποψηφιοτήτων για το Δ.Σ του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Κρήτης, για αντιπροσώπους στην ΠΟΣΕΕΠΕΑ και για συμμετοχή στην ελεγκτική επιτροπή

            Το Δ.Σ του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Κρήτης σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην εκλογική διαδικασία του Συλλόγου μας. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης στο Ηράκλειο στις 18/12/2021, ημέρα Σάββατο και ώρα 10.00 π.μ. έως 14.00μ.μ (Διεύθυνση: Ζεύξιδος & Απέλλου, Τρεις Βαγιές στο 3ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, το οποίο συστεγάζεται με το 45ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου). Στη δια ζώσης διαδικασία θα παραστεί δικηγόρος και θα τηρούνται αυστηρά τα μέτρα για τον covid-19. Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στον Σύλλογο και να έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές, μπορούν να το πραγματοποιήσουν δια ζώσης την ημέρα των εκλογών. Τα  εγγεγραμμένα μέλη των υπολοίπων Νομών της Κρήτης μπορούν να ψηφίσουν και με επιστολική ψήφο, οι επιστολές (φάκελοι με τα ψηφοδέλτια)  θα σταλθούν στους χώρους εργασίας των μελών (Σχολεία ή ΚΕΔΑΣΥ, που υπηρετούν) μαζί με τις απαραίτητες οδηγίες. Τα μέλη οφείλουν να ταχυδρομήσουν την ψήφο τους μέσω ΕΛΤΑ.

            Η συμμετοχή όλων των μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ στην εκλογική διαδικασία είναι πολύ σημαντική, καθώς μόνο αν είμαστε όλοι ενωμένοι, μπορούμε να διασφαλίσουμε τα δικαιώματα μας και την συνέχεια της ύπαρξης του Συλλόγου μας.

            Παρακαλούμε όλα τα μέλη, που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως υποψήφιοι στις εκλογές να στείλουν άμεσα τις υποψηφιότητες τους από την Πέμπτη 09/12/2021 έως και την Κυριακή 12/12/2021 στις 12.00 το μεσημέρι. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για το ψηφοδέλτιο του Δ.Σ, για την ελεγκτική επιτροπή και για την ανάδειξη αντιπροσώπων του συλλόγου στην ΠΟΣΕΕΠΕΑ. Δηλώστε στο παρακάτω link την υποψηφιότητα σας: 

https://docs.google.com/forms/d/1dcNWcNFQNXyWc-UayEXOfn6hGBHdq9xA_CE5Lwz2vt8/edit

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ του Συλλόγου:

Μαλβίνα Βασιλάκη

Χριστίνα Μαρουλάκη

Κριτσωτάκης Γιώργος

Τόλης Παντελής