Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Αίτημα προς την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ για την υπ. αρίθμ. 124680/Ε4/18.09.2020 Εγκύκλιο «Εκλογές αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π., Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.)

ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Επιστολή του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. σχετικά με τις  διεκδικήσεις και τα επιχειρήματα της Ομοσπονδίας και των Αιρετών ΚΥΣΕΕΠ για  την κατανομή των 4500 θέσεων στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση

Αθήνα, 22/09/2020

Αρ. Πρωτ.:42 

                                                                        

ΠΡΟΣ 

                                                                     -Την Υπουργό Παιδείας κα. Ν. Κεραμέως

-Τη Γενική Γραμματέα ΥΠΑΙΘ κα. Α. Γκίκα

 

ΘΕΜΑ: "Αίτημα προς την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ για την υπ. αρίθμ. 124680/Ε4/18.09.2020 Εγκύκλιο  «Εκλογές αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π., Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.)"

   

Το ΔΣ της ΠΟΣΕΕΠΕΑ, του δευτεροβάθμιου συνδικαλιστικού οργάνου, το  οποίο εκπροσωπεί το ΕΕΠ ΕΒΠ,  με την παρούσα επιστολή  δηλώνει έκπληξη και έντονη δυσαρέσκεια του προς την πολιτική ηγεσία σχετικά  με την κοινοποίηση της εγκυκλίου του Υ.ΠΑΙ.Θ. υπ. αρίθμ. 124680/Ε4/18.09.2020 Εγκύκλιο  «Εκλογές αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π., Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.)» ως προς τα εξής:

1.     Δίνεται ελάχιστο διάστημα στις οικείες συνδικαλιστικές οργανώσεις προκειμένου να συλλέξουν και να αποστείλουν τις υποψηφιότητες.

2.     Αναφέρεται ότι οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν κανονικά ενώ ήδη απαγορεύονται οι συναθροίσεις και άλλα μέτρα σε συγκεκριμένες περιοχές.

3.     Δεν ορίζονται συγκεκριμένα μέτρα για την ασφαλή διενέργεια των αρχαιρεσιών εν μέσω πανδημίας λόγω του covid 19.  

Σύμφωνα με τα παραπάνω σας ζητούμε όπως μεριμνήσετε για την παράταση των προθεσμιών υποβολής των υποψηφιοτήτων καθώς και της αναβολής των εκλογών.

ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Καταγγελία για την κατανομή των 4.500 θέσεων διορισμών - τις  τοποθετήσεις για το Ε.Ε.Π. Ε.Β.Π. και πλαίσιο διεκδίκησης | NEWSEAE.GR