Σάββατο 30 Μαΐου 2020

ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΜΕΑΕ, ΓΕΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ




     Αθήνα, 29-5-2020  

                      

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΜΕΑΕ, ΓΕΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ



Αγαπητές/οι συνάδελφοι,



Με την ευκαιρία της επαναλειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Ειδικής και Γενικής Εκπαίδευσης, το ΔΣ του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής εύχεται σε όλες και όλους, καλή επάνοδο και καλή δύναμη στο έργο σας! Οι υπηρεσίες και η προσφορά των μελών ΕΕΠ ΕΒΠ θα είναι, όπως πάντα, ιδιαίτερα πολύτιμες, ειδικά στις πρωτόγνωρες και ιδιαίτερες συνθήκες που όλοι βιώνουμε!

Στις παρούσες αντίξοες συνθήκες είναι πιθανό να παρουσιαστούν στους χώρους δουλειάς μας, δυσλειτουργίες, ασάφειες, ακόμη και αυθαιρεσίες. Για το λόγο αυτό, σας ζητάμε να επικοινωνήσετε μαζί μας την κατάσταση που επικρατεί στη δική σας σχολική μονάδα, όσον αφορά τα μέτρα προφύλαξης, την εφαρμογή τους, την προσέλευση των μαθητών και γενικά τα όποια προβλήματα μπορεί να έχουν ανακύψει. Επίσης, ζητάμε να μας καταθέσετε πιθανά προβλήματα αναφορικά με τη στάση των διευθυντών σχετικά με τις άδειες ειδικού σκοπού.

Οι αναφορές σας θα μας βοηθήσουν να έχουμε μια αναλυτική εικόνα της κατάστασης στα σχολεία της Αττικής και να προτείνουμε τα κατάλληλα μέτρα στην κατεύθυνση της ομαλής επαναλειτουργίας των σχολικών μονάδων.



Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο email: seepeaa@yahoo.gr


Με εκτίμηση,

Το ΔΣ του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής