Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019

ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠ.Π.Ε.Θ. ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)
Πανεπιστημίου 59, 4ος όρ., Τ.Κ. 105 64, Αθήνα, 
τηλ.: 6972056448 (Πρόεδρος Δημήτρης Παπαευθυμίου)
ιστολόγιο: www.poseepea.blogspot.gr
                                                                                
            ΑΘΗΝΑ, 10/05/2019
                                                                                            Αρ. Πρωτ.: 71
                                                                                                       
                                                                                                                                 ΠΡΟΣ
·         Τον Πρόεδρο της ΑΣΠΑΙΤΕ

ΘΕΜΑ: «ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠ.Π.Ε.Θ. ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ»

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε
Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. αποτελεί το δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο των μελών του Ειδικού Εκπαιδευτικού και του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού που υπηρετούν σε εκπαιδευτικές δομές παρέχοντας με συνέπεια και αφοσίωση υποστηρικτικό έργο στους μαθητές και στις οικογένειές τους.
Μετά από 10 άγονα χρόνια αδιοριστίας το Υπουργείο Παιδείας εξέδωσε πρόσφατα τις προκηρύξεις για τη στελέχωση των δομών Ειδικής Αγωγής με μόνιμο εκπαιδευτικό, ειδικό εκπαιδευτικό και ειδικό βοηθητικό προσωπικό.
Μετά από αίτημα των μελών μας που έχουν αποκτήσει την παιδαγωγική κατάρτιση από την ΑΣΠΑΙΤΕ είναι πολύ σημαντικό για εκείνους να λάβουν εντός των χρονικών προθεσμιών που ορίζουν οι προκηρύξεις του ΥΠ.Π.Ε.Θ. (έως 5 Ιουνίου συγκεκριμένα-τελευταία ημέρα κτήσης δικαιολογητικών) και τη βεβαίωση επιμόρφωσης από την ΑΣΠΑΙΤΕ που θα τους δώσει επιπλέον μόρια στον αξιολογικό πίνακα καθώς θα μοριοδοτηθεί ως επιμορφωτικό σεμινάριο.
Με δεδομένο ότι οι πίνακες των υποψηφίων θα είναι κλειστοί για τα επόμενα τρία χρόνια, απαγορεύοντας την προσθήκη οποιουδήποτε επί πλέον στοιχείου που αφορά στην μοριοδότησή τους γίνεται αντιληπτό το πόσο σημαντικό είναι να κατέχουν τη συγκεκριμένη βεβαίωση.
 Αιτούμεθα λοιπόν ως  Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού,  τη θετική παρέμβασή σας  ώστε τα μέλη μας να λάβουν εντός των "στενών" χρονικών ορίων που ορίζουν οι προκηρύξεις τη σχετική  βεβαίωση επιμόρφωσης από τα κατά τόπους τμήματα της Σχολής σας.
 Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε συνεργασία και επικοινωνία και ευελπιστούμε στην άμεση διευθέτηση του αιτήματός μας.


Με εκτίμησηΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου