Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Π.Δ.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ: Ανακοίνωση σχετικά με την Πρόσκληση υποψηφίων μελών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) και Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) για την υποβολή δικαιολογητικών στο πλαίσιο των 1ΕΑ/2019 και 2ΕΑ/2019 Προκηρύξεων του ΑΣΕΠ

header image no animation new3

Δεδομένου ότι, σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας, έως σήμερα, 14/5/2019, έχει κατατεθεί στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής λιγότερο από το 7% των αναμενόμενων αιτήσεων, παρακαλούμε τους υποψηφίους, ιδίως εκείνους των οποίων ο φάκελος των απαιτούμενων δικαιολογητικών είναι πλήρης, να επισπεύσουν την υποβολή τους στην Υπηρεσία μας, προκειμένου να αποφευχθεί η υπερβολική συμφόρηση στο πέρας της προθεσμίας και να είναι δυνατή η καλύτερη εξυπηρέτηση όλων. Θεωρούμε ότι είναι προτιμότερο τις τελευταίες μέρες να προσέλθουν, κυρίως, οι υποψήφιοι οι οποίοι αναμένουν δικαιολογητικά και δεν έχουν τη δυνατότητα να τα έχουν στην κατοχή τους νωρίτερα.
Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να προσέρχεστε και χωρίς να έχετε κλείσει ραντεβούΣτην περίπτωση αυτή όμως, θα εξυπηρετηθείτε με σειρά προτεραιότητας.
Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι αυτήν την εβδομάδα τα ήδη προγραμματισμένα ραντεβού είναι περιορισμένα, οπότε σας συστήνουμε να προσέλθετε προκειμένου να καταθέσετε την αίτησή σας.