Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Ευχαριστήρια επιστολή της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Λαμίας για τους συνδιοργανωτές της ημερίδας για την ειδική αγωγή


                      

                 
                       
                              ΘΕΜΑ: Ευχαριστήρια Επιστολή


Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Λαμίας, σας εκφράζουν με ιδιαίτερη συγκίνηση τις βαθύτατες ευχαριστίες Μας, για την Συνδιοργάνωση των Θεματικών Ημερίδων -  Αφιερωμάτων Υπό Την Αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και της Σχολής Θετικών Επιστημών, του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας/Τμ. Φυσικοθεραπείας με Εισηγητές,τον Επίκουρο Καθηγητή Κο Καπογιάννη Δημήτριο και τον Σχολικό Σύμβουλο Φιλολόγων Αιτωλοακαρνανίας ΚοΒετσόπουλο Απόστολο,τον  Καθηγητή του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας PhDΚο Παρά Γεώργιο, την Δρ. Κα Λαπαντζή Ελένη Σχολική Σύμβουλο 13ης Περιφέρειας Ειδικής Αγωγής καιτην Δρ Κα Γλένη Χρυσαυγή, Σχολική Σύμβουλο 2ης Περιφέρειας Π.Ε.Φθιώτιδας, την Διεπιστημονική Ομάδα του ΚΕΔΔΥ Ν. Φθιώτιδας και την Ψυχολόγο Κα Κλέσιορα Μαρία από τα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Καρπενησίου, την Κα Κάππου Αγγελική Δντρια του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Φθιώτιδας, τον ΚοΣκιαδά Χρήστο Δντή Ε.Ε.Ε.Γ- Λ Ν. Φθιώτιδα και τους «Μικρούς Αλχημιστές» με τον Δάσκαλό τους κο Χρήστο Κατσαρό, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Φθιώτιδας και τον ΚοΓιδαράκο ΚωνσταντίνοΤου Ιππικού Ομίλου Ν. Φθιώτδας, τηνΜουσειοπαιδαγωγό κα Ζιώγα Ηλιάνα και την Εκπρόσωπο του Δ.Σ.του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Ιλίου Κα Γκολιομύτη Αναστασία.


Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι η συνέργεια τους αυτή, θα εκτιμηθεί εξ ίσου, από το σύνολο των συμπολιτών μας και ο βαθύτατα ανθρώπινος συμβολισμός της, εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τον αλτρουισμό του Θεσμού και τη Θέση που υπηρετούν, προς όφελος της Τοπικής Εκπαιδευτικής Κοινότητας και της ευρύτερης Κοινωνίας. .



                      Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
           ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ                            ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΗ