Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑVAAZ .ORG ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ ΜΕΣΩ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ!

Το κίνημα του Avaaz.org, με γνώμονα την κοινή βούληση, δίνει δύναμη στις φωνές των πολιτών για να μπορούν να επηρεάσουν πολιτικές αποφάσεις. Κάθε βδομάδα, εκατομμύρια πολίτες από κάθε γωνιά της γης και κάθε κοινωνικό φάσμα, λαμβάνουν δράση μέσω του Avaaz πάνω σε φλέγοντα ζητήματα όπως διαφθορά, φτώχεια, ανθρώπινα δικαιώματα και κλιματική αλλαγή.
Τα Ψηφίσματα Πολιτών είναι ένας νέος ιστότοπος που δίνει τη δυνατότητα σε πολίτες απ'όλο τον κόσμο να ξεκινούν και να κερδίζουν εκστρατείες πάνω σε φλέγοντα, τοπικά, εθνικά ή και παγκόσμια ζητήματα.

Το ψήφισμα της ΑVAAZ .ORG προς

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, κ. Νίκος Φίλης: Καμία πρόσληψη ΕΕΠ και ΕΒΠ μέσω κοινωφελούς προγράμματος στην ειδική αγωγή!


Γιατί είναι σημαντικό;
Η Ειδική αγωγή είναι ένας ευαίσθητος και πολύ σημαντικός  τομέας για κάθε χώρα. Ίσως ακόμα περισσότερο για μια χώρα με τεράστια οικονομικά προβλήματα όπως η Ελλάδα. Η ''δουλοποίηση'' των συνθηκών εργασίας μέσω κοινωφελών προγραμμάτων-9μηνων συμβάσεων που προωθεί το Υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με το  Υπουργείο Εργασίας για τους ΕΕΠ (ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό  και ΕΒΠ (ειδικό βοηθητικό προσωπικό) είναι ένα άδικο μέτρο που αντίστοιχο του δεν ισχύει σε κανέναν εργαζόμενο στον τομέα της εκπαίδευσης. Ανήκουμε στην εκπαίδευση και εργαζόμαστε για αρκετά χρόνια με τις ίδιες συμβάσεις όπως όλοι οι εκπαιδευτικοί. Θέλουμε ισότητα για όλους στην εκπαίδευση και μόνιμες θέσεις για τους ΕΕΠ και ΕΒΠ για όλα τα κενά σε όλο το φάσμα της εκπαίδευσης. Οριστική κατάργηση της κοινωφελής για όλους τους ΕΕΠ και ΕΒΠ!!! Μόνιμες θέσεις για όλους μας στην εκπαίδευση!!! 


Υπογράψτε το ψήφισμα της ΑVAAZ .ORG Καμία πρόσληψη ΕΕΠ και ΕΒΠ μέσω κοινωφελούς προγράμματος στην ειδική αγωγή ΕΔΩ

Πηγή: ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου