Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοίνωση του νέου Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΣΕΕΠΕΑ


Ανακοίνωση του νέου Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΣΕΕΠΕΑ

Συνάδελφοι, όπως έχετε ήδη ενημερωθεί από τον ιστότοπο της ομοσπονδίας μετά  την εκλογοαπολογιστική συνέλευση το Σάββατο 16/03/2013 εκλέχτηκε το καινούργιο Δ.Σ. της ομοσπονδίας.  Αναμφίβολα η πρόκληση της συνέχισης του έργου της ομοσπονδίας είναι αρκετά μεγάλη. Το απερχόμενο συμβούλιο με πρωταγωνιστές τον πρόεδρο και την γενική γραμματέα, διέδωσαν και καθιέρωσαν την διεκδίκηση των αιτημάτων του Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. με δυναμικό τρόπο  προς κάθε κατεύθυνση. Επίσης η συνεχής πληροφόρηση, κυρίως μέσω του ιστοτόπου, έδινε την δυνατότητα  της ενημέρωσης και της αλληλεπίδρασης στο σύνολο των μελών της ομοσπονδίας.
Θεωρούμε αυτονόητη την ανάγκη, να υπάρξει  συνέχεια  στην δραστηριότητα της ομοσπονδίας με  ομαλή μετάβαση και μετάδοση της πληροφορίας  από τα απερχόμενα μέλη στα καινούργια. Φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε και να διευρύνουμε το έργο της ομοσπονδίας προς την κατεύθυνση της διεκδίκησης των αιτημάτων, την ανάδειξη της επιστημονικότητας και την συσπείρωση των μελών του Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π.. Πιστεύουμε ακράδαντα πως αυτό μπορεί να υλοποιηθεί μόνο μέσα από την αυξημένη συμμετοχή των συναδέρφων είτε μέσα από τα συλλογικά τους όργανα είτε ατομικά. Οι προκλήσεις των ημερών καθιστούν την αξιοποίηση όλων  μας επιτακτική ανάγκη.
Καλούμε τους περιφερειακούς συλλόγους καθώς και κάθε μέλος του Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. χωριστά να συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια καθώς θεωρούμε ότι στην αντιμετώπιση των προβλημάτων κανείς δεν περισσεύει. Επειδή είναι δύσκολοι καιροί για ήρωες ας δοκιμάσουμε να συνθέσουμε την διαφορετικότητά μας για να δράσουμε πιο αποτελεσματικά.
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Β. Βούγια, την Τ. Κατσούλη  καθώς και όλα τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. για την καθοριστική συμβολή τους στην ανάπτυξη και διάδοση των θέσεων του Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. στο χώρο της εκπαίδευσης και όχι μόνο. Ζητώ από όλους τους συναδέρφους να συνεχίσουμε μαζικά το έργο τους για μια καλύτερη δημόσια εκπαίδευση που όλοι έχουμε ανάγκη και πιο πολύ τα άτομα με ειδικές ανάγκες.   



Αθήνα 18-2-2013
Στάθης Καρπενησιώτης
Πρόεδρος Δ.Σ.
της ΠΟΣΕΕΠΕΑ