Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΚΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
(ΠΟΣΕΕΠΕΑ)
Βερανζέρου 14, Αθήνα www.poseepea.blogspot.com poseepea@yahoo.gr
Tel: 6974714206


Αθήνα 12-6-2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Τετάρτη 15-6-2011 με οργή και αγανάκτηση

Απεργούμε κι αντιστεκόμαστε

Αντιστεκόμαστε στην πρωτοφανή επιχείρηση οικονομικής και κοινωνικής εξόντωσης της πλειονότητας των Ελλήνων πολιτών και στην χωρίς προηγούμενο, στα παγκόσμια χρονικά, μαζική εκποίηση , αντί ευτελούς αντιτίμου, δημόσιας περιουσίας.

Αντιστεκόμαστε στην νέα τρομοκρατία, του φόβου και της ανασφάλειας, που διαχέεται καθημερινά στο σύνολο του Ελληνικού Λαού και που αναπόδραστα θα επιφέρει γενικευμένη ανομία και κατάρρευση των συνεκτικών δομών της κοινωνίας.

Αντιστεκόμαστε στους αφορισμούς περί βέβαιης καταστροφής της χώρας κι αυτό γιατί υπάρχει οδός σωτηρίας, η οποία όμως περνά μέσα από πολιτικές αποφάσεις που θα έπρεπε να είχαν ήδη παρθεί, ανεξαρτήτως της μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που πλήττει τη Χώρα μας, αλλά και ολόκληρη την υφήλιο από το έτος 2008.

Πολιτικές αποφάσεις που έχουν να κάνουν με:

 Την υπογραφή ενός νέου Κοινωνικού Συμβολαίου, από Λαό και Πολιτικούς, που πρώτα απ όλα θα σέβονται τον ιδρώτα του απλού Έλληνα πολίτη, θα ενδιαφέρονται για τον τόπο, σχεδιάζοντας το μέλλον των παιδιών μας παίρνοντας άμεσα μέτρα για να εμπεδωθεί η ανεξαρτησία των θεσμών, ώστε να υπάρξει επιτέλους έλεγχος και αξιοκρατία.

Την πάταξη της διαφθοράς του πολιτικού και διοικητικού συστήματος, που με τις αποφάσεις του συντηρεί τη μαζική φοροδιαφυγή, δικαιώνοντάς τη μάλιστα, μιας και οι φοροφυγάδες επικαλούνται την ενθυλάκωση των αποδιδόμενων φόρων, από συγκεκριμένα συμφέροντα, τα οποία παράγουν μαύρο κομματικό και πολιτικό χρήμα.

Τον εξορθολογισμό και τον επαναπροσδιορισμό της αποστολής του Δημοσίου Τομέα. Έναν επαναπροσδιορισμό που αφορά στην περικοπή αυτών των δαπανών που δεν κατευθύνονται προς όφελος του Ελληνικού Λαού, αλλά προς όφελος κομματικών και συντεχνιακών κυκλωμάτων και τέλος με

Την ουσιαστική και απεξαρτημένη από διαπλοκή, χρηματοδότηση των τομέων της Παιδείας, της Υγείας και της Κοινωνικής Προστασίας, πυλώνων πάνω στους οποίους στηρίζεται η ύπαρξη του Ελληνικού Λαού.





ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ



Ο Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας







Βούγιας Βασίλης Κατσούλη Παναγιώτα