Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.Α) ΜΕ ΑΙΡΕΤΟΥΣ Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π ΚΑΙ Υ.Σ.Ε.Ε.Π

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Δευτέρα 4/10/2010, στα Γραφεία του Συλλόγου και μετά από πρόσκληση των μελών του Δ.Σ. προς τους αιρετούς ΠΥΣΕΕΠ και του ΥΣΕΕΠ πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συζήτηση.
Παρευρέθηκαν από το ΠΥΣΕΕΠ και οι δύο αιρετοί, το μέλος του ΔΣ του Συλλόγου μας Δημήτρης Αρβανίτης και η Κατερίνα Πρασίνου. Από το ΥΣΕΕΠ ο Δημήτρης Παπαευθυμίου ενώ επιστολή έστειλε ο Φώτης Ανδρεόπουλος. Από την ΠΟΣΕΕΠΕΑ κοντά μας ήταν η Γενική Γραμματέας Τούλα Κατσούλη
Μαζί μας στη συνάντηση αυτή ήταν και το το προσωρινό Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού.
Η συνάντηση είχε χαρακτήρα ανοιχτής θεματολογίας, έγινε μια ατζέντα εκείνη τη στιγμή και συζητήθηκαν διάφορα θέματα που μας απασχολούν και που δυστυχώς χρονίζουν. Τα θέματα της συνάντησης αφορούσαν στο εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα που έχει προκύψει με την χορήγηση αλλά και την επιστροφή επιδομάτων σε συναδέλφους του Ε.Β.Π.
Συζητήθηκαν θέματα όπως η μισθολογική κατάσταση που πιθανόν να διαμορφωθεί σε σχέση με τα επιδόματα που μας χορηγούνται και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν ενόψει και του ενιαίου μισθολογίου, θέματα επιμόρφωσης και ενίσχυσης του ρόλου και της παρουσίας μας σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΔΔΥ, θέματα λειτουργίας των υπηρεσιακών συμβουλίων με στόχο την αντικειμενική εξέλιξη και μετακίνηση όλων των συναδέλφων, θέματα που αφορούν στις προσεχείς εκλογές αιρετών, κ.ά.
Το Διοικητικό Συμβούλιο κατέληξε στο ότι είναι σημαντικό να πραγματοποιούνται τέτοιες συναντήσεις ανοιχτές και αποφάσισε να καλεί ανά τακτά διαστήματα τους αιρετούς, ώστε να υπάρχει ενημέρωση και κοινή δράση σχετικά με θέματα που μας αφορούν.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος
Λεωτσάκου Παναγιώτα