Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Κάλεσμα της ΠΟΣΕΕΠΕΑ για συμμετοχή στη παράσταση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 09/01/2024 στις 11:30 π.μ. στην οδό 17ης Νοεμβρίου 83 στην Πυλαία.

 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.)

(Χρήστος Βουλιώτης – Πρόεδρος ) 

(Σεραφείμ ( Μάκης ) Λάππας –Γεν.Γραμματέας) 

Πανεπιστημίου 59, 4ος όρ., Τ.Κ. 105 64, Αθήνα,

e-mail: poseepea@yahoo.gr

ιστολόγιο: www.poseepea.blogspot.gr

Α.Π.:02

Αθήνα 08.01.2024


 Προς:


Περιφερειακούς Συλλόγους ΕΕΠ-ΕΒΠ 


Μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ 


Θέμα: Κάλεσμα της ΠΟΣΕΕΠΕΑ για συμμετοχή στη παράσταση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη  την Τρίτη 09/01/2024 στις 11:30 π.μ. στην οδό 17ης Νοεμβρίου 83 στην Πυλαία. 



Το ΔΣ της ΠΟΣΕΕΠΕΑ καταγγέλλει την απόφαση διακοπής λειτουργίας του 2ου ΕΕΕΕΚ Πυλαίας  Χορτιάτη, του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Ειδικού Νηπιαγωγείου Θεσσαλονίκης για παιδιά με αυτισμό.

Καλεί σε συμμετοχή στη παράσταση διαμαρτυρίας την Τρίτη 09/01/2024 στις 11:30 π.μ. στην οδό 17ης Νοεμβρίου 83 στην Πυλαία. 

Διεκδικούμε  να δοθεί άμεσα οριστική λύση, σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες των μαθητών και τις δυνατότητες που υπάρχουν σήμερα για ασφαλή και κατάλληλα σχολικά κτίρια.

Να ξεκινήσει άμεσα η κατασκευή νέου σχολικού κτιρίου για 2ο ΕΕΕΕΚ Πυλαίας Χορτιάτη, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Ειδικό Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης για παιδιά με αυτισμό, καθώς και όσων σχολείων είναι σήμερα αναγκαία στη Θεσσαλονίκη.

Μέχρι να ολοκληρωθεί  κατασκευή του νέου σχολείου, με ευθύνη της Κυβέρνησης και του Υπ. Παιδείας να εξασφαλιστεί κατάλληλος και ασφαλής χώρος για τη φοίτηση των μαθητών, ώστε σε καμία περίπτωση να μη διαμοιραστούν τα παιδιά σε διάφορα σχολεία της πόλης, να μην αλλάξουν σχολείο οι εκπαιδευτικοί και το ΕΕΒ/ΕΕΠ.

Για τη διευκόλυνση συμμετοχής έχει προκηρυχθεί στάση εργασίας από ΣΕΕΠΕΑ Κ.Μ. και ΕΔΟΘ, 11.00πμ με 14.00μμ.

Εδώ και τώρα να δοθεί λύση στο πρόβλημα σχολικής στέγης στα  ειδικά σχολεία με την κατασκευή  νέων σύγχρονων και ασφαλών κτιρίων.

                                  ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ 

               Πρόεδρος                         Γενικός Γραμματέας 

        Χρήστος Βουλιώτης           Σεραφείμ (Μάκης) Λάππας