Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση σχολικών μονάδων 2023-2024 : Συνεχίζουμε όπως και τη προηγούμενη χρονιά με την τακτική των Ενιαίων Κειμένων της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ.

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.)

(Χρήστος Βουλιώτης Πρόεδρος )

(Σεραφείμ ( Μάκης ) Λάππας –Γεν.Γραμματέας)

Πανεπιστημίου 59, 4ος όρ., Τ.Κ. 105 64, Αθήνα,

e-mail: poseepea@yahoo.gr

ιστολόγιο: www.poseepea.blogspot.gr

Α.Π.: 51

Αθήνα, 14/10/2023

 

ΠΡΟΣ

Περιφερειακούς Συλλόγους ΕΕΠ-ΕΒΠ

Μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ

 

Θέμα: «Ακυρώνουμε στην πράξη την αξιολόγηση, διάλυση του Δημόσιου Σχολείου, την κατηγοριοποίηση σχολείων, μαθητών, εκπαιδευτικών.»

 

            Το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. χαιρετίζει τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες όλων των βαθμίδων, στις ΣΜΕΑΕ, ΕΔΥ, ΚΕΔΑΣΥ και Γενική εκπαίδευση που τα δύο τελευταία χρόνια έδωσαν αγωνιστική απάντηση, απέναντι στην κατηγοριοποίηση σχολείων και εκπαιδευτικών με πρόσχημα την «αξιολόγηση».

            Για την εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων, για τη νέα σχολική χρονιά, 2023-2024, συνεχίζουμε όπως και τη προηγούμενη χρονιά συμπορευόμενοι ενιαία με όλους τους εκπαιδευτικούς, με τις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες, ΔΟΕ – ΟΛΜΕ, τους αντίστοιχους ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ σε κάθε περιοχή και αποφασίζουμε:

·         Προχωράμε ενάντια στην εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση της σχολικής μονάδας, ενάντια στην κατηγοριοποίηση και την υποβάθμιση των νόμων 4692/20 και 4823/21,  με την τακτική των Ενιαίων Κειμένων της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ.

 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους ΕΕΠ-ΕΒΠ μέλη των συλλόγων διδασκόντων και όλους τους συναδέλφους που εμπλέκονται με κάθε τρόπο στη διαδικασία της αξιολόγησης να υιοθετήσουν τα ενιαία κείμενα που έχουν ανακοινώσει η ΔΟΕ και η ΟΛΜΕ .

 

Καλούμε τους Περιφερειακούς Συλλόγους να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία και ενημέρωση των συναδέλφων ΕΕΠ και ΕΒΠ μπροστά στη νέα φάση του αγώνα και σε συμπόρευση με τους κατά τόπους ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ προχωράμε σε αγωνιστικές αποφάσεις και κινητοποιήσεις.

 

Δυναμώνουμε τον αγώνα με βάση τις δικές μας ανάγκες, τις ανάγκες των μαθητών και των γονιών τους, υπερασπιζόμαστε το Δημόσιο σχολείο!

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ

 

 ΑΓΩΝΑ !


ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. 

Πρόεδρος                  Γενικός Γραμματέας

 Χρήστος Βουλιώτης         Σεραφείμ (Μάκης) Λάππας