Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΕΕΠΕΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΡΙΤΗ 9 ΜΑΙΟΥ

 

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΕΕΠΕΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΡΙΤΗ 9 ΜΑΙΟΥ


Μετά από συνεννόηση με την ΠΟΣΕΕΠΕΑ και στο πλαίσιο των ενεργειών για την αναβίωση του ΣΕΕΠΕΑ Νοτίου Αιγαίου, προγραμματίστηκε Γενική Συνέλευση των μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ Νοτίου Αιγαίου με σκοπό να προκηρυχθούν εκλογές για την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου.

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί 

την Τρίτη 9 Μαΐου 2023, ώρα 19:00 

διαδικτυακά με την υποστήριξη της ΠΟΣΕΕΠΕΑ.


Τα στοιχεία σύνδεσης στην Γενική Συνέλευση είναι:


Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/84419702467?pwd=aTZPYlkrM3NZbEt5NkdacllkdjFCUT09


Meeting ID: 844 1970 2467

Passcode: 835449


Κατά την διάρκεια της Γενικής συνέλευσης θα γίνουν τα εξής:

  • Θα αναδειχθούν οι υποψηφιότητες για το διοικητικό συμβούλιο
  • Θα οριστεί η εφορευτική επιτροπή για τις εκλογές
  • Θα αναδειχθούν οι υποψηφιότητες για εκπροσώπους του συλλόγου στην ΠΟΣΕΕΠΕΑ
  • Θα προκηρυχθούν οι εκλογές
Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι στη Γενική Συνέλευση έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλα τα μέλη ΕΕΠ και ΕΒΠ του Νότιου Αιγαίου (αναπληρωτές και μόνιμοι) που έχουν εγγραφεί και καταβάλει την ετήσια συνδρομή.

Μέχρι την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης άμεση προτεραιότητα είναι:

1. Η εγγραφή μελών
και η καταβολή της ετήσιας συνδρομής που θα επιτρέψει να καλυφθούν τα έξοδα για την διενέργεια των εκλογών. Το υψηλότερο κόστος για την διενέργεια των εκλογών αντιστοιχεί στην κάλυψη της αμοιβής του δικηγόρου.
2. Η υποβολή υποψηφιοτήτων
Στη φάση αυτή, έχουν υποβληθεί υποψηφιότητες από τα νησιά της Σύρου, της Κω και της Νάξου. Οι κλάδοι που εκπροσωπούνται ως τώρα στις υποψηφιότητες είναι ΠΕ23, ΠΕ29, ΠΕ30 και ΕΒΠ.
Θεωρούμε πολύ σημαντικό να έχουμε υποψηφιότητες από όσο το δυνατόν περισσότερα νησιά και ειδικότερα από τα νησιά με πολλές δομές ΕΑΕ όπως είναι η Κάλυμνος και η Ρόδος. Επίσης θα είναι ιδανικό να μπορούν να εκπροσωπηθούν όλοι οι κλάδοι μας.

Για την εγγραφή σας ως μέλη του συλλόγου και την καταβολή της ετήσιας συνδρομής των 10 ευρώ θα χρειαστεί να στείλετε ένα μήνυμα στο mail του συλλόγου seepeana@gmail.comπροκειμένου να σας δοθούν οδηγίες για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε.

Προκειμένου να υποβάλετε υποψηφιότητα για το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, μπορείτε επίσης να στείλετε ένα μήνυμα με την υποψηφιότητά σας στο email του συλλόγου seepeana@gmail.com
Μέλη του συλλόγου και υποψήφιοι για το διοικητικό συμβούλιο δικαιούνται να είναι όλα τα μέλη ΕΕΠ και ΕΒΠ, αναπληρωτές και μόνιμοι, που υπηρετούν στο Νότιο Αιγαίο (ΣΜΕΑΕ, ΚΕΔΑΣΥ, ΕΔΥ, σχολεία γενικής εκπαίδευσης).

H ανάγκη για συλλογική δράση είναι σήμερα πιο επιτακτική από ποτέ. Σας καλούμε λοιπόν να στηρίξετε την προσπάθεια αναβίωσης του συλλόγου μας με την εγγραφή σας, την παρουσία στην Γενική Συνέλευση και την υποβολή υποψηφιότητας.

Η οργανωτική ομάδα