Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Γενική Συνέλευση και Εκλογές του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Στερεάς Ελλάδας(ΣΤΕΛΛΑ)

 


          Λαμία 27/11/2021

                                                                                                                        Αρ. Πρωτ: 258

 

Προς:

 Τα μέλη του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και εργαζόμενους, μόνιμους και αναπληρωτές, σε σχολεία και ΚΕΔΑΣΥ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας


Κοινοποίηση:

 Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.


Θέμα: Γενική Συνέλευση και Εκλογές του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Στερεάς Ελλάδας(ΣΤΕΛΛΑ)

Το ΔΣ του Συλλόγου αποφάσισε ομόφωνα στη συνεδρίαση της Παρασκευής  26/11/2021, τα εξής: 

1. Την πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:00, εξ αποστάσεως μέσω ΖΟΟΜ, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

·        Απολογισμός Δράσης Δ.Σ.

·        Οικονομικός Απολογισμός Δ.Σ.

·        Ανάγνωση και έγκριση της Έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής

·        Έγκριση Πεπραγμένων

·        Προγραμματισμός Δράσεων 2022

Επισημαίνουμε ότι επειδή, όπως προβλέπει το Καταστατικό του Συλλόγου, τη Γενική Συνέλευση δύνανται να παρακολουθήσουν τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη και για να υπάρξει δυνατότητα συμμετοχής και παρακολούθησης, θα πρέπει να αποσταλεί από τον κάθε συνάδελφο μόνιμο ή αναπληρωτή, εργαζόμενο  σε σχολεία ή ΚΕΔΑΣΥ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο mail του Συλλόγου seepeastella@yahoo.gr, μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τα στοιχεία του (Ονοματεπώνυμο-σχολείο ή ΚΕΔΑΣΥ εργασίας, τηλέφωνο, Αριθμός Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας), ώστε να του αποσταλεί ο τραπεζικός λογαριασμός του Συλλόγου προς κατάθεση συνδρομής και οικονομικής τακτοποίησης και ακολούθως το link παρακολούθησης.


2. Την πραγματοποίηση εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021.

Η εκλογική διαδικασία θα λάβει χώρα στα γραφεία του ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας  Π. Μπακογιάννη 2, όπισθεν Αστυνομικού Μεγάρου στη Λαμία, κτίριο ΚΕΔΑΣΥ Φθιώτιδας, με τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, όπου δύνανται να ψηφίσουν οι εργαζόμενοι σε σχολεία και ΚΕΔΑΣΥ του Νομού Φθιώτιδας. Για τους εργαζόμενους των Περιφερειακών Ενοτήτων Ευβοίας-Βοιωτίας-Φωκίδας-Ευρυτανίας, θα υπάρξει η δυνατότητα της επιστολικής ψήφου. 

Σε επόμενη ανακοίνωση θα υπάρξει ενημέρωση για τον τρόπο σύνδεσης στο ΖΟΟΜ για την παρακολούθηση της Γ.Σ, όπως και για τις λεπτομέρειες της εκλογικής διαδικασίας

Όσες/οι συναδέλφισσες/οι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο, την Ελεγκτική Επιτροπή και τους Αντιπροσώπους της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α., μπορούν να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη σχετική αίτηση υποψηφιότητας και να την υποβάλλουν μέχρι και την Τετάρτη  8/12/2021, στο e-mail του Συλλόγου: seepeastella@yahoo.gr


Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν όλα τα μέλη του συλλόγου (τακτοποιημένα οικονομικά) μόνιμοι και αναπληρωτές.

Για τη συμμετοχή των μελών στις εκλογές χρειάζεται απαραιτήτως το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, καθώς και η οικονομική τακτοποίηση αυτών.

Πολύ σημαντική επισήμανση 

Το ΔΣ του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Στερεάς Ελλάδας οφείλει να επισημάνει ότι στην παρούσα συγκυρία, στην οποία βαλλόμεθα και από την πανδημία κορονοϊού, αλλά και από μεθοδεύσεις αποδυνάμωσης του συνδικαλιστικού κινήματος και κατάργησης των συνταγματικά κατοχυρωμένων συνδικαλιστικών ελευθεριών, είναι άκρως απαραίτητο και κρίσιμο να συμμετάσχουμε και στις διαδικασίες της Γενικής Συνέλευσης, αλλά και των εκλογών.


Το ΕΕΠ-ΕΒΠ χρωστάει την ύπαρξή του, στο χώρο της εκπαίδευσης, στην κατάθεση ψυχής στους χώρους εργασίας, αλλά και στους Συλλόγους και εκπροσώπους του. 

Σήμερα ήρθε η στιγμή της ανταπόδοσης αυτής της στήριξης, προς όφελος του όλου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού της χώρας.

                                                            Για το Δ.Σ.

                    Ο Πρόεδρος                                                Ο Γενικός Γραμματέας

             Βούγιας Βασίλειος                                                Κυργιόπουλος Ιωάννης


Βρείτε την αίτηση υποψηφιότητας εδώ