Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Υποβολή κατεπείγοντος αιτήματος του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. για συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας κα. Κεραμέως, με την Υφυπουργό Παιδείας κα. Μακρή και τη Γ. Γ. κα. Γκίκα

Αθήνα, 28/2/2021

Αρ. πρωτ.: 13

Προς:

- Υπουργό Παιδείας, κα Κεραμέως

- Υφυπουργό Παιδείας, κα. Μακρή

- Γενική Γραμματέα ΥΠΑΙΘ, κα. Γκίκα

Θέμα: «Υποβολή κατεπείγοντος αιτήματος του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. για συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας κα. Κεραμέως, με την Υφυπουργό Παιδείας κα. Μακρή και τη Γ. Γ. κα. Γκίκα».

Αξιότιμες,

κυρία Υπουργέ,

κυρία Υφυπουργέ,

κυρία Γενική Γραμματέα,

Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α., το δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο, που εκπροσωπεί το Ε.Ε.Π. και το Ε.Β.Π. που υπηρετεί με μόνιμο διορισμό ή ως αναπληρωτές στην Ειδική και Γενική Εκπαίδευση καθώς και στα Κ.Ε.Σ.Υ έχει ζητήσει επανειλημμένα συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ και παρόλο των καίριων και επειγόντων θεμάτων που έχουν τεθεί δεν έχετε ανταποκριθεί.

Η εκφρασμένη επιθυμία σας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για στήριξη τόσο της ειδικής εκπαίδευσης όσο και των ατόμων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες επιβάλει την ουσιαστική και αποτελεσματική συνεργασία μας και αυτό θα επιδιώξουμε μέσα από την ανάπτυξη των δικών μας θέσεων και προτάσεων.

Ζητάμε να ανταποκριθείτε στα αιτήματά μας για διάλογο, για τα σοβαρά και σημαντικά ζητήματα που έχουμε θέσει έως τώρα και να σταματήσει η απροθυμία της ηγεσίας να συζητήσει με το συνδικαλιστικό όργανο που εκπροσωπεί πανελλαδικά το Ειδικό Εκπαιδευτικό και Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό.