Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ Α.Σ.Ε.Π. κα ΣΤΑΓΚΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)
Πανεπιστημίου 59, 4ος όρ., Τ.Κ. 105 64, Αθήνα, 
                 τηλ.: 6972056448 (Παπαευθυμίου Δημήτριος-Πρόεδρος)
ιστολόγιο: www.poseepea.blogspot.gr
                                                                                          
                                                                             
                                                                            ΑΘΗΝΑ, 10/06/2019

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Πραγματοποιήθηκε σήμερα μια πρώτη επικοινωνία της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. με τη Γενική Διευθύντρια του Α.Σ.Ε.Π. κα Καλλιόπη Στάγκα με βασικό θέμα το πρόβλημα που προέκυψε από τη μη έγκαιρη ολοκλήρωση της πληρωμής του παραβόλου.
Από την πλευρά της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. τονίστηκε  το γεγονός ότι το σύνολο των συναδέλφων προχώρησε εγκαίρως στην διαδικασία αγοράς του υποχρεωτικού παραβόλου για την αποδοχή της αίτησης από το Α.Σ.Ε,Π.,  όμως για λόγους που σίγουρα δεν μπορούν να έχουν το στοιχείο της αδιαφορίας, πολλοί συνάδελφοι παραπλανήθηκαν από το γεγονός ότι η αίτηση ολοκληρώθηκε με την προσθήκη και μόνο του αριθμού  του εμφανιζόμενου παράβολου και του IBAN.
Από την πλευρά της η κα Στάγκα δήλωσε ότι από εδώ και πέρα είναι όλα στη διαδικασία του Α.Σ.Ε.Π. και ότι δε μπορεί να γενικεύσει το πρόβλημα, αφού υπάρχουν διαφοροποιήσεις ως προς τον χρόνο πληρωμής του παραβόλου.
Το Α.Σ.Ε.Π. θα αναμείνει την ενημέρωσή του από το  πληροφοριακό σύστημα taxisnet σε ότι έχει σχέση με το παράβολο και ότι η κάθε αίτηση θα εξεταστεί ατομικά.
Σε κάθε όμως περίπτωση συνέστησε να ακολουθηθεί η διαδικασία της ένστασης,  ώστε να δοθεί η δυνατότητα της επανεξέτασης του θέματος. Επιπλέον, ζήτησε να υπάρχει συνεχής επικοινωνία καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας αξιολόγησης των αιτήσεων των υποψηφίων.
Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. θα συνεχίσει  να παρακολουθεί με προσοχή το θέμα, ζητώντας από τους συναδέλφους  ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση.

Τέλος το Δ.Σ της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. θέλει να προσθέσει ότι το στοιχείο της αλληλεγγύης  προς όλους  τους  συναδέλφους  θα συνεχίσει να είναι στις βασικές αρχές της Ομοσπονδίας μας.