Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ Α.Σ.Ε.Π. ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ




ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)
Πανεπιστημίου 59, 4ος όρ., Τ.Κ. 105 64, Αθήνα, 
τηλ.: 6972056448
ιστολόγιο: www.poseepea.blogspot.gr

ΑΘΗΝΑ, 13/03/2019
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
            Σήμερα Τετάρτη 13 Μαρτίου έγινε τηλεφωνική επικοινωνία της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. με τη Γενική Διευθύντρια του Α.Σ.Ε.Π. κα Καλλιόπη Στάγκα. Η συνομιλία μας επικεντρώθηκε στο μείζον ζήτημα της έκδοσης της προκήρυξης για τους 4.500 μόνιμους διορισμούς Εκπαιδευτικών, Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. στην Ειδική Αγωγή.
            Ενημερωθήκαμε ότι η έκδοση της προκήρυξης από το Α.Σ.Ε.Π. βρίσκεται στο τελικό της στάδιο και απομένει να ρυθμιστούν σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας κάποιες τελικές λεπτομέρειες.
            Ωστόσο, η κα Στάγκα μας επισήμανε ότι δεν είναι ακόμη σε θέση να προσδιορίσει το ακριβές χρονικό διάστημα έκδοσης της προκήρυξης όμως μας διαβεβαίωσε ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για να εκδοθεί το συντομότερο δυνατό.
            Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. παρακολουθεί το σημαντικό αυτό θέμα για τα μέλη της και για οποιαδήποτε νεώτερη εξέλιξη θα επανέλθει με καινούριο ενημερωτικό σημείωμα.