Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018

Π.Δ.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Προσλήψεις Υποψηφίων Αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ σε ΣΜΕΑΕ, ΚΕΔΔΥ και σχολικές μονάδες γενικής παιδείας

eidikiagogi9Προσλήψεις Υποψηφίων Αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ σε ΣΜΕΑΕ, ΚΕΔΔΥ και σχολικές μονάδες γενικής παιδείας


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται οι προσλήψεις των υποψηφίων αναπληρωτών ΕΒΠ και ΕΕΠ (ΠΕ23, ΠΕ30, ΠΕ21, ΠΕ25) σε ΣΜΕΑΕ, ΚΕΔΔΥ και σχολικές μονάδες Γενικής Παιδείας στο πλαίσιο προγραμμάτων ΕΣΠΑ.

Επισημαίνουμε ότι οι αναπληρωτές θα πρέπει να παρουσιαστούν

Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 15/10/2018 αρχικά στην Διεύθυνση εκπαίδευσης της τοποθέτησής τους και στη συνέχεια την ίδια ημέρα στην Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας, Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65, για την υπογραφή της σύμβασης και την υποβολή των δικαιολογητικών πρόσληψης.

Προσοχή οι αναπληρωτές που προσλαμβάνονται σε ΚΕΔΔΥ θα πρέπει να παρουσιαστούν αποκλειστικά στην Περ/κή Δ/νση Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65, για την αναγγελία της πρόσληψης στο ΕΡΓΑΝΗ, την υπογραφή της σύμβασης και την υποβολή των δικαιολογητικών πρόσληψης.

Όσοι εκ των υποψηφίων επιθυμούν, μπορούν να υποβάλουν για τη μισθολογική τους εξέλιξη:

  1. Αίτηση αναγνώρισης προϋπηρεσίας (συνυποβάλλοντας και τα απαραίτητα δικαιολογητικά)
  2. Αίτηση αναγνώρισης μεταπτυχιακών/διδακτορικών τίτλων σπουδών (συνυποβάλλοντας και τα απαραίτητα δικαιολογητικά)

Συνημμένα δίδονται αναλυτικές οδηγίες και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομιστούν κατά την ανάληψη υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου