Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Ενημέρωση της αιρετής του Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Πελοποννήσου Λαμπροπούλου Σοφίας ενόψει των εκλογών της Τετάρτης 7 Νοεμβρίου για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια


Ενόψει των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου 2018 για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια και μετά από ερωτήματα και προβληματισμούς συναδέλφων πρέπει να τονίσω τα εξής ζητήματα:
1.Κατά την ψηφοφορία τοποθετούμε δίπλα στο όνομα του υποψηφίου/ας έως δυο (2) σταυρούς στο  ψηφοδέλτιο της αρεσκείας μας, για το Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.(χρώματος πρασίνου) και έως δυο (2) σταυρούς στο  ψηφοδέλτιο της αρεσκείας μας, για το Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.(χρώματος λευκού).
Έχετε το δικαίωμα και την επιλογή να ψηφίσετε οποιονδήποτε  υποψήφιο/υποψήφια, χωρίς να υποχρεούστε να ψηφίσετε αποκλειστικά τον υποψήφιο/ α του νομού στον οποίο εργάζεστε.
2. Οι αιρετοί εκπρόσωποι  είναι συνδικαλιστικά όργανα τα οποία φροντίζουν να εφαρμόζεται  η Διαφάνεια , η Αξιοκρατία, η Δικαιοσύνη , να καταπολεμούν λογικές  και μεθοδεύσεις που υπηρετούν κομματικές σκοπιμότητες, πελατειακά και ρουσφετολογικά δίκτυα σχέσεων και να φροντίζουν να εφαρμόζονται σωστά οι νόμοι.
Σε καμία περίπτωση δεν « ανοίγουν» θέσεις εργασίας , σε καμία περίπτωση δε διορίζουν  προσωπικό.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, για οποιοδήποτε ερώτημα  πάντα στη διάθεσή σας.
Λαμπροπούλου Σοφία (ΠΕ21)
Αιρετή του Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Πελοποννήσου και Υποψήφια Αιρετή για το Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Πελοποννήσου
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977990530
Email: lampropoulouso@gmail.com