Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018

Καμία αίτηση για επτά ειδικότητες Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου σε δύο Περιφερειακές Διευθύνσεις ΕκπαίδευσηςΜέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε συνολική εικόνα για τον αριθμό αιτήσεων ανά ειδικότητα, καθώς και τις κενές θέσεις εάν υπάρχουν και σε άλλες Περιφερειακές Διευθύνσεις.

Καμία αίτηση δεν καταγράφηκε μέχρι χθες Παρασκευή για τέσσερις κλάδους Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου,   για τις Δομές Εκπαίδευσης, στα Π.Ε.Κ.Ε.Σ.  για την ανάθεση της επιστημονικής ευθύνης, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Ιονίων Νήσων και τρεις για την Περιφερειακή Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας.
Το esos κάνει αναφορά “μέχρι χθες”, παρότι η προθεσμία αιτήσεων έχει λήξει στις 2 Ιουλίου, καθώς ενδέχεται (σ.σ. πράγμα απίθανο) κάποιος φάκελος-αίτηση από Διεύθυνση άλλης Περιφέρειας  να μην έχει φθάσει ακόμη στις δύο ΠΔΕ.
Σίγουρη εικόνα θα έχουμε Δευτέρα-Τρίτη.
Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε συνολική εικόνα για τον αριθμό αιτήσεων ανά ειδικότητα, καθώς και τις κενές θέσεις εάν υπάρχουν και σε άλλες Περιφερειακές Διευθύνσεις.
Πρόκειται για τους κλάδους
Στην Στερεά Ελλάδα  
1. Θεολόγων
2. Καλλιτεχνικών
3. Οικονομολόγων
Για την ΠΔΕ Ιονίων Νήσων
1. Μαθηματικών
2. Πολιτικών Μηχανικών
3. Υγείας Πρόνοιας
4. Οικονομολόγων (;)
Για τους κλάδους  αυτούς θα πρέπει να ακολουθήσει συμπληρωματική επαναληπτική προκήρυξη, μετά την οριστικοποίηση καταγραφής των αιτήσεων όλων των ειδικοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου