Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Καταγραφή των λειτουργικών αναγκών των Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και ΚΕ.Δ.Δ.Υ. σε Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. για τις Αποσπάσεις 2018-19 - Οδηγίες από το ΥΠ.Π.Ε.Θ.


Με αριθ. πρωτ. 82175/Ε4/18-5-2018, το Αυτοτελές Τμήμα Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π., απέστειλε έγγραφο στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και στα ΚΕ.Δ.Δ.Υ. της χώρας , με το οποίο ζητείται η καταγραφή των λειτουργικών αναγκών των Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και ΚΕ.Δ.Δ.Υ. σε Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π., μετά από τις μεταθέσεις και από τις αιτήσεις συνταξιοδότησης 2018.

Συμπληρωματικά δε, το Αυτοτελές Τμήμα Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. σε mail του επισημαίνει πως:

α) η ημερομηνία είναι η τελική και δεν θα γίνονται δεκτές ανακοινοποιήσεις, καθώς η Υπηρεσία μας πρέπει να επεξεργαστεί τα στοιχεία για να προβεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα στις αποσπάσεις του προσωπικού
β) πίνακες που θα αποστέλλονται απευθείας από τις Δ/νσεις Εκπ/σης ή τα ΚΕΔΔΥ δεν θα λαμβάνονται υπόψη
γ) οι κωδικοί των σχολείων οφείλουν να είναι συμπληρωμένοι, σύμφωνα με τα παραρτήματα Ι & ΙΙ της Υπουργικής Απόφασης αποσπάσεων, τα οποία σας τα επισυνάπτουμε εκ νέου σε μορφή excel (δύο φύλλων).
 
και πως:

...κατά τη διαδικασία ελέγχου των αιτήσεων αποσπάσεων σε ΣΜΕΑΕ-ΚΕΔΔΥ από την Υπηρεσία μας διαπιστώθηκε ότι η πλειονότητα των αιτήσεων που εστάλησαν παρουσίαζε ελλείψεις που αφορούσαν κυρίως (αλλά όχι μόνο) σε μη καταγραφή των κωδικών των σχολικών μονάδων και σε διαφορές ανάμεσα στη δηλωμένη στην αίτηση προϋπηρεσία και σε αυτή που επισυναπτόταν. Υπενθυμίζουμε ότι η Υπηρεσία μας δεν είναι υπεύθυνη για την ακρίβεια και ορθότητα της αίτησης του κάθε υποψηφίου, αλλά για τη συγκέντρωση των αιτήσεων και ύστερα από έναν (σύντομο) δεύτερο έλεγχο για την επεξεργασία τους σε σχέση με τα λειτουργικά κενά."

Βασίλης Βούγιας
                                                                                        ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ