Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

5η Παιδαγωγική Ημερίδα Σ.Β.Ε.: Σάββατο 21 Απριλίου 2018, Συνεδριακό Κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης'' (Εγνατία 154, Θεσσαλονίκη).

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Τοπική Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Μακεδονίας & Θράκης του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας διοργανώνουν την 5η Παιδαγωγική Ημερίδα με τίτλο «Σύγχρονες Ψυχοπαιδαγωγικές Προσεγγίσεις στην Εφαρμογή της Παιδαγωγικής Πράξης».
Η Ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Απριλίου 2018, από τις 10:00 έως τις 15:00, στο Συνεδριακό Κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης'' (Εγνατία 154, Θεσσαλονίκη).
Η 5η Παιδαγωγική Ημερίδα απευθύνεται σε παιδαγωγούς προσχολικής ηλικίας, σε ψυχοπαιδαγωγούς, σε ψυχολόγους καθώς και σε άλλους επαγγελματίες από τον ευρύτερο τομέα της αγωγής, της εκπαίδευσης και της φροντίδας του μικρού παιδιού, στους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) των αντίστοιχων τμημάτων και σε οποιονδήποτε έχει επιστημονικό ενδιαφέρον για την Προσχολική Αγωγή.
Τα μέλη του Σωματείου μας που θα δηλώσουν συμμετοχή έχουν εξασφαλισμένη τη θέση τους. Η συμμετοχή στην Ημερίδα θα είναι δωρεάν και θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.
Οι Δηλώσεις Συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο https://goo.gl/sUt87q έως και τις 19/4/2018 στις 9 μ.μ.
http://sillogosvrefonipiokomonelladas.blogspot.gr/…/…/5.html