Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

« Κάλεσμα μελών ΣΕΕΠΕΑ Αττικής για συμμετοχή στην Πανελλαδική Ημέρα Δράσης για Μόνιμους και Μαζικούς διορισμούς, για την εξίσωση των δικαιωμάτων Μόνιμων και Αναπληρωτών εκπαιδευτικών στις 29/9/2017»


Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής

Πανεπιστημίου 59 Ομόνοια 10564, 4ος όροφος, γρ.408- 409,  Αθήνα
Ιδρυτικό μέλος της ΠΟΣΕΕΠΕΑ
Αρ. Πρωτ.: 594
Αθήνα 26/9/2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ
Θέμα: « Κάλεσμα μελών ΣΕΕΠΕΑ Αττικής για συμμετοχή στην Πανελλαδική Ημέρα Δράσης για Μόνιμους και Μαζικούς διορισμούς, για την εξίσωση των δικαιωμάτων Μόνιμων και Αναπληρωτών εκπαιδευτικών στις 29/9/2017»                                                                                                               

Συνάδελφοι,
Το Δ. Σ. του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής αποφάσισε τη συμμετοχή και στήριξητηςΠανελλαδικής Ημέρας Δράσης για Μόνιμους και Μαζικούς διορισμούς, για την εξίσωση των δικαιωμάτων Μόνιμων και Αναπληρωτών εκπαιδευτικών.
Ο ΣΕΕΠΕΑ Αττικής σταθερός στη διεκδίκηση μόνιμων προσλήψεων για την Εκπαίδευση με κατάργηση όλων των ελαστικών μορφών εργασίας, πλήρη στελέχωση των δομών Ειδικής  Αγωγής  και κάλυψη των πάγιων και διαρκών αναγκών στην  εκπαίδευση στηρίζει τους αγώνες που κατευθύνονται στην υπεράσπιση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων μας.
Διεκδικούμε:
·         Την κάλυψη όλων των κενών στα σχολεία με μόνιμους διορισμούς.
·         Την εξίσωση των δικαιωμάτων και αδειών μόνιμων και αναπληρωτών  (ασθενείας, λοχείας, ανατροφής, κανονικής  κλπ.)
·         Την αναβάθμιση των συναδέλφων ΕΒΠ (σε επίπεδο δικαιωμάτων και μισθολογικό).
·         Την καταβολή επιδομάτων ανεργίας και πλήρη υγειονομική κάλυψη για όλο το διάστημα της ανεργίας χωρίς όρους καιπροϋποθέσεις.
·         Την έκδοση πάσο με ευθύνη του Υπουργείου Παιδείας για 50% έκπτωση στα ΜΜΜ.
·         Την κάλυψη όλων των αιτήσεων για σχολικούς νοσηλευτές, ΕΒΠ και για παράλληλη στήριξη με ένα δάσκαλο/α ανά παιδί. 
·         Την έγκαιρη καταβολή του μισθού κάθε μήνα.
Να πραγματοποιηθούν τώρα οι 30.000 μόνιμοι διορισμοί που είναι αναγκαίοι για την κάλυψη όλων των κενών στην εκπαίδευση.
Διεκδικούμε αταλάντευτα: Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Κάλυψη όλων των κενών με   μαζικούς,   μόνιμους   διορισμούς   Εκπαιδευτικών, ΕΕΠ και ΕΒΠ  και κατάργηση   των   ελαστικών   σχέσεωνεργασίας.

Καλούμαστε όλοι  να δώσουμε το «παρών» στην κινητοποίηση την Παρασκευή 29/9/2017 στις 13.30 στο Υπουργείο Παιδείας.
Ο ΣΕΕΠΕΑ Αττικής  κηρύσσει διευκολυντική  δίωρη  στάση εργασίας από τις 12.00μμ έως τις 14.00 προκειμένου να  παραστούν τα μέλη του στην κινητοποίηση.


Για το Δ. Σ.

Η Πρόεδρος                                                        Η Γ. Γραμματέας
ΜπουλμέτηΓεωργία                                         Κανονίδου Βαρβάρα