Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Ανακοινοποίηση Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΕΠΕΑ Κρήτης Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω Ανακοινοποίηση:ΣΥΛΛΟΓΟΣ    ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ                                                Χανιά  8/5/2017  
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ     ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΡΗΤΗΣ                             
 (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΚΡΗΤΗΣ)                                                                     Αρ. Πρωτ. 22
Υπόψη κ.  Καρτσωνάκη Γεωργία
Τηλ/Φαξ: 28210 70176
Αρκαδίου 57-Χανιά  Τ.Κ. 73100
Κιν. 6973491860                                                             

 ΠΡΟΣ:  Ειδικό Εκπαιδευτικό και  Ειδικό Βοηθητικό    Προσωπικό
 Που υπηρετεί  σε    ΣΜΕΑΕ , ΚΕΔΔΥ,ΣΔΕΥ και Σχολεία Γενικής Παιδείας.  

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε Εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση του ΣΕΕΠΕΑ Κρήτης

     Το Δ.Σ του ΣΕΕΠΕΑ Κρήτης  καλεί τα μέλη του σε Εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση, την Δευτέρα 22 Μαΐου 2017 και ώρα 10:00 το πρωί στην αίθουσα Ανδρόγεω (οδός Ανδρόγεω  2 ) του Δήμου Ηρακλείου .
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που θα απασχολήσουν την Γενική μας Συνέλευση είναι τα παρακάτω:
1. Εγγραφή νέων μελών στον ΣΕΕΠΕΑ Κρήτης.
2. Ενημέρωση από το Δ.Σ. του ΣΕΕΠΕΑ Κρήτης
3. Λογοδοσία των αιρετών μας στο ΠΥΣΕΕΠ Κρήτης.
4. Ενημέρωση-συζήτηση  από τον πρόεδρο της  ΠΟΣΕΕΠΕΑ (κ. Καρπενησιώτη).
5.Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών ανάδειξης νέου          Διοικητικού  Συμβουλίου του Συλλόγου μας και αντιπροσώπων  στην Ομοσπονδία.
 6. Εκλογές για νέο Διοικητικό Συμβούλιο και Ελεγκτική Επιτροπή του
7. Εκλογή αντιπροσώπων μας για την Ομοσπονδία.
Για να διευκολυνθεί η συμμετοχή των συναδέλφων στη Γενική Συνέλευση έχει εξασφαλισθεί από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης ,συνδικαλιστική άδεια μιας ημέρας. Η άδεια θα ισχύει μόνο για τους συναδέλφους  που θα συμμετάσχουν στη Συνέλευση.
Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν  να θέσουν  υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο, την Ελεγκτική Επιτροπή και τους Αντιπροσώπους της ΠΟΣΕΕΠΕΑ , μπορούν  να συμπληρώσουν τη σχετική Αίτηση Υποψηφιότητας και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στοe-mail στον Σύλλογο, έως  και την Παρασκευή 19 Μαΐου. Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν όλα τα μέλη του συλλόγου (τακτοποιημένα οικονομικά) μόνιμοι και αναπληρωτές .
Όσοι  δεν είναι εγγεγραμμένοι στο σύλλογο και  επιθυμούν να εγγραφούν μπορούν  να το  κάνουν κατά την έναρξη της Γ.Σ. την Δευτέρα 22 Μαΐου. Για την   συμμετοχή των μελών στις εκλογές χρειάζεται απαραιτήτως το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας καθώς και η οικονομική τακτοποίηση αυτών.
 Παρακαλούμε να είμαστε στον χώρο της Γ.Σ την προκαθορισμένη ώρα και σας υπενθυμίζουμε ότι την ημέρα της Γ.Σ θα καταβληθεί και η ετήσια συνδρομή μας   για το 2017, η οποία ανέρχεται στο ποσό των 15€ (10€ για τον ΣΕΕΠΕΑ Κρήτης και 5€ για την ΠΟΣΕΕΠΕΑ).
.
Για το Δ.Σ. του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α  Κρήτης.
               
       Η Πρόεδρος                                                                                                Η Γενική Γραμματέας

ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ                                                              ΣΤΥΛΙΑΝΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου