Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Ανακοίνωση προς τους αναπληρωτές του Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού



Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στην Ομοσπονδία είναι καλοδεχούμενη κάθε προσπάθεια ή κίνηση συναδέλφων που αποσκοπεί στο να βρούμε λύσεις σε προβλήματα του κλάδου. Θεωρούμε όμως απαραίτητο, οι προσπάθειες να είναι ενυπόγραφες και συγκεκριμένες. Καλούμε τους συναδέλφους και όλη την ομάδα που πήρε την πρωτοβουλία της κίνησης του Πανελλαδικού Συντονιστικού Αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ, να ορίσει εκπροσώπους-συντονιστές (τουλάχιστον 5 μέλη) από διάφορες περιφέρειες και να έρθουν άμεσα σε επαφή με τους περιφερειακούς τους συλλόγους και τους εκλεγμένους αντιπροσώπους τους για την ομοσπονδία. Για τις δύο περιφέρειες στις οποίες δεν έχει ακόμη συσταθεί σύλλογος, έχουμε αναδείξει επανειλημμένα την ανάγκη συσπείρωσης για τη σύσταση πρωτοβάθμιου συλλόγου. Μέχρι όμως να γίνει αυτό, οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι αυτών των περιφερειών μπορούν να εγγραφούν ως μέλη, σε Σύλλογο όποιας άλλης περιφέρειας τούς είναι βολικό.
Επίσης θα παρακαλούσαμε, η συνεννόηση μεταξύ μας να γίνεται απευθείας ώστε να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις διά των ανακοινώσεων. Ήδη ο πρόεδρος της ομοσπονδίας έχει έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κο Γ.Κυργιόπουλο. Επαναλαμβάνουμε ότι στο μέιλ της ΠΟΣΕΕΠΕΑ δεν έχει έρθει η επιστολή του Σαββάτου. Δεν έχουμε λόγο να αμφισβητούμε ότι την αποστείλατε (εξάλλου αναφέραμε ότι δεν τη λάβαμε, όχι ότι δεν τη στείλατε) και θεωρούμε ότι και εσείς δε θα έπρεπε να έχετε λόγο να αμφισβητείτε ότι δεν τη λάβαμε. Μία λογική εξήγηση είναι να είχε πάει στο φάκελο spam, ο οποίος διαγράφεται λόγω προβλημάτων με ιούς που είχαμε αντιμετωπίσει στο παρελθόν. Όπως και να ‘χει, η απευθείας συνεννόηση σίγουρα είναι πάντα πιο αποτελεσματική.  
Περιμένουμε την άμεση ανταπόκρισή σας έτσι ώστε το συντομότερο δυνατό να οριστεί μία ημερομηνία συνάντησης προκειμένου να συζητήσουμε διά ζώσης και να βρούμε λύσεις στα προβλήματα του κλάδου.