Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Ανακοίνωση για τις εκλογές και την ενότητα των κλάδων του Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. από τον αιρετό του Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Αττικής, κο Δ.Αρβανίτη

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την ανακοίνωση για τις εκλογές και για την ενότητα των κλάδων ΕΕΠ-ΕΒΠ από τον αιρετό του ΠΥΣΕΕΠ Αττικής, κο Δημήτρη Αρβανίτη. 



Δ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 
ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι

    Αρχικά αισθάνομαι κι εγώ την ανάγκη να ευχαριστήσω τους πολλούς συναδέλφους που στήριξαν για μία ακόμη φορά την υποψηφιότητά μου για την θέση του αιρετού στο ΠΥΣΕΕΠ Αττικής. Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι με τον ίδιο ζήλο όπως μέχρι σήμερα για την προώθηση δίκαιων συλλογικών αλλά και ατομικών υπηρεσιακών θεμάτων των συναδέλφων.
    Επίσης θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε όλους όσοι πήραν μέρος στις εκλογές είτε εκλέχθηκαν είτε όχι. Θεωρώ ότι σήμερα, που η κρίση της κοινωνίας μας έχει επηρρεάσει όλους μας, η συμμετοχή στα κοινά του κλάδου αποτελεί προσωπική προσφορά και πρέπει να επιβραβεύεται. Ιδιαίτερα η συμμετοχή στις διαδικασίες νέων συναδέλφων που πρόκειται νομοτελειακά να αναλάβουν ευθύνες είναι αδήρητη ανάγκη του κλάδου.
    Συμφωνώ βέβαια με τους περισσότερους συναδέλφους ότι η ενότητα του κλάδου είναι απαραίτητη, όμως θεωρώ σημαντικό αυτή να εκφράζεται με πράξεις και προσωπικές δεσμεύσεις. Δηλαδή οι όποιες δράσεις και πρωτοβουλίες  να συντονίζονται από και με την συνεργασία της Ομοσπονδίας και των περιφερειακών συλλόγων και όχι να εξυπηρετούν προσωπικές επιλογές και επιδιώξεις που καλύπτονται μόνο φραστικά υπό τον μανδύα της ενότητας.
    Καλώ την Ομοσπονδία μας, τους περιφερειακούς συλλόγους αλλά και τους θεματοφύλακες του κλάδου, να αναλάβουν τις αναγκαίες συλλογικές και προσωπικές πρωτοβουλίες και αποφάσεις που θα δημιουργήσουν τις προυποθέσεις για ουσιαστική ενότητα και αποτελεσματικότητα στις προσπάθειες για διάσωση του κλάδου στα πλαίσια της εκπαίδευσης. Οι επερχόμενες αποφάσεις και η υλοποίηση μνημονιακών δεσμεύσεων στο χώρο της εκπαίδευσης (αξιολόγηση, απολύσεις, μειώσεις προσωπικού, κ.ά.) και όχι μόνο, απαιτούν δέσμευση για αγωνιστική διάθεση και λήψη δύσκολων αποφάσεων από όλους.

Με τιμή
Αρβανίτης Δημήτρης
ΠΕ29-Εργοθεραπευτής
Αιρετός ΠΥΣΕΕΠ Αττικής