Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π. ΚΑΙ Ε.Β.Π. ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016-2017


Ενημερώνονται οι υποψήφιοι αναπληρωτές για τους κλάδους του Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. ότι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης (Π.Δ.Ε.) που ενδιαφέρονται να προσληφθούν, από 22 έως και 29 Ιουλίου 2016.
Για την απόδοση συνάφειας, στους προσκομιζόμενους μεταπτυχιακούς ή διδακτορικούς τίτλους σπουδών, οι υποψήφιοι οφείλουν να προσκομίσουν στην Π.Δ.Ε. τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά και σε ένα ηλεκτρονικό αρχείο, αποθηκευμένα ως ακολούθως : «Επώνυμο_κλάδος_Τίτλος». Πχ «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ_ΠΕ23_ΜΤΣ.pdf»
Η Επιτροπή εξέτασης Συναφειών του ΙΕΠ δέχεται και απαντά αποκλειστικά και μόνο στα αιτήματα που διαβιβάζουν οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.
Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης θα αναρτηθούν στις ιστοσελίδες των Π.Δ.Ε. και στην ιστοσελίδα του ΥΠΠΕΘ και θα αποσταλούν στο Α.Σ.Ε.Π. για έλεγχο νομιμότητας. Εντός 5 ημερών από την ημερομηνία ανάρτησής τους οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν ένσταση στο Α.Σ.Ε.Π.

4 σχόλια:

  1. Η ΠΟΣΣΕΠΕΑ σκοπευει να αντιδρασει/ διαμαρτυρηθει σχετικα με τον εφνιδιασμο των ΕΕΠ οσο αφορα τη συναφεια των μτχ και το ΙΕΠ? Θα αφησει αυτη την αδικια και διακριτικη μεταχειριση μεταξυ των εκπαιδευτικων ειδικης αγωγης ( που δεν εξεταχοντσι οι παλιες συναφειες) και των ΕΕΠ ( που θα εξεταστουν απο το ΙΕΠ ολοι παλιοι- καινουργιοι)? Τα νεα κριτηρια του ΙΕΠ , το ξαναλεμε, ισχυουν απο τον Μαρτιο του 2016 και οι παλιοι δεν θιγονται. Μηπως πρεπει να τους το υπενθυμισετε? Σκοπευει η ΠΟΣΣΕΠΕΑ να μας κινηθει νομικα σε αυτες τις αδικιες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή