Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΦΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π.Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ήδη με τους εκπροσώπους της στην Επιτροπή συνάφειας κάνει ενέργειες για την ισότιμη μεταχείριση του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού με τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς . 
Υπενθυμίζουμε ότι για πρώτη φορά στην Επιτροπή συμμετέχουν μέλη από ειδικότητες του Ε.Ε.Π. και συγκεκριμένα οι κ.κ. Τσιακούλιας Φ., Παναγιώτου Μ., Βλαχόπουλος Λ., Παπαευαγγέλου Κ., Στεργιούλης Ι., Αρβανίτης Δ., Αποστολοπούλου Α.

Η παρούσα αποτελεί μία πρώτη απάντηση στα σχετικά ερωτήματα των συναδέλφων. Θα σας ενημερώνουμε ενδελεχώς για την πορεία των εργασιών της Επιτροπής.

 

5 σχόλια:

  1. Ίση μεταχείριση θα πει να εφαρμοστεί η απόφαση του ΙΕΠ(11/3/2016) που αφορά στα κριτήρια συνάφειας των μεταπτυχιακών και στην ημερομηνία έναρξης ισχύος αυτών.. οτιδήποτε άλλο είναι παράνομο και επιλήψιμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνω με την προλαλησασα. Ιση μεταχειριση, οχι ανατροπη κεκτημενων ( με οτι ισχυε τοτε) , οχι αφνιδιασμος, συνεχεια του κρατους σημαινει: οι παλιοι διατηρουν τα κεκτημενα και οι μετα του 11/3/2016 κρινονται απο το ΙΕΠ με τα νεα κριτηρια. Απλα και καθαρα. Τυχον μικρα προβληματα που θα προκυψουν λυνονται με καλη θεληση. Αλυτα προβληματα δεν υπαρχουν. Δολος μονο υπαρχει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνω μαζί σου.. δυστυχώς πρέπει να επισημαίνουμε κάθε φορά τα αυτονόητα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή