Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

ΟΜ.Κ.Ε.: DeaFestival Greece 2016 - Κάλεσμα Εθελοντών

 

 Αθήνα, 20/07/2016 Αρ. Πρωτ.: 1028
«DeaFestival Greece 2016 – Κάλεσμα Εθελοντών»


Γίνε και εσύ ''η φωνή μου, τα χέρια μου'' Ο εθελοντισμός είναι ψυχή, είναι φιλοσοφία ζωής, είναι αγάπη, είναι δράση.
Οι εθελοντές αποτελούν σημαντικό κομμάτι κάθε διοργάνωσης με μεγάλη απήχηση, πόσο μάλλον για το DeaFestival Greece 2016 που διοργανώνεται με κύριο στοιχείο την αγάπη για τη Νοηματική Γλώσσα από όλους τους συντελεστές του!
Με δραστηριότητες που καλύπτουν κάθε ηλικία και φάσμα, από αφηγήσεις παραμυθιών στη Νοηματική μέχρι την ομιλία του ευρωβουλευτή κου Adam Kosa, μέχρι τις θεατρικές παραστάσεις, το πάρτυ και τις εικαστικές εκθέσεις, το DeaFestival είναι «καταδικασμένο» να αποτελέσει πηγή χαράς για τους συμμετέχοντες.
Οι εθελοντές του DeaFestival Greece 2016 θα αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία με την ενεργό συμμετοχή τους στην υλοποίηση του Φεστιβάλ, αναλαμβάνοντας αρμοδιότητες που σχετίζονται με την υποδοχή και την καθοδήγηση του κοινού, την υποστήριξη του καλλιτεχνικού προγράμματος και την προώθηση της επικοινωνίας της διοργάνωσης – και όχι μόνο!
Βασική προϋπόθεση για να δηλώσει κάποιος συμμετοχή ως εθελοντής είναι η αγάπη για την Νοηματική Γλώσσα ,η διάθεση για προσφορά στην υλοποίηση μιας τόσο ουσιώδους διοργάνωσης και η χαρά να είσαι μέλος μιας μεγάλης ενθουσιώδους “παρέας”.
Αν θέλεις λοιπόν κι εσύ να ζήσεις από κοντά το DeaFestival Greece 2016 και να βάλεις το δικό σου χρώμα στη διοργάνωση, δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις την αίτηση εθελοντή: 
1. Στην ιστοσελίδα www.deafestival.gr (Φόρμα Εθελοντών) ή 
2. Aποστέλλοντας τη συνημμένη Φόρμα Εθελοντών (word), συμπληρωμένη, στο e-mail: info@deafestival.gr. Μπορείς να κάνεις τη διαφορά!

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                    
                                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   
  ΣΙΜΨΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ                                                 ΓΙΑΛΛΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                            


Φόρμα Εθελοντών
DeaFestival 2016

Όνομα & Επίθετο *
Email *
Αριθμός κινητού τηλεφώνου *
Ηλικία *
Πεδίο σπουδών *


Ρόλοι εθελοντών (επιλέξτε max 2) *

Social Media Team

Προβολή του Φεστιβάλ και στις 3 περιόδους (πριν-κατά τη διάρκεια-μετά), δημιουργώντας και διοχετεύοντας κατάλληλα και ελκυστικά μηνύματα στα εκάστοτε κοινά ενδιαφερομένων, στο σωστό χρόνο, χρησιμοποιώντας διαφορετικά μέσα και εργαλεία. Ουσιαστικά, φροντίζεις ώστε το κοινό να μάθει και να ανυπομονεί για το  Φεστιβάλ. (Αυτός ο ρόλος απαιτεί να αφιερώσετε συγκεκριμένες ώρες-που θα έχετε διαθέσιμες- από τις αρχές Σεπτεμβρίου έως τα μέσα Οκτωβρίου)

 
Ambassadors Team 
Καθοδηγείς τους επισκέπτες, ξεναγώντας τους στις διαφορετικές δραστηριότητες, εξηγώντας τους το πρόγραμμα  - διασφαλίζεις ότι θα έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία. (Αυτός ο ρόλος απαιτεί να αφιερώσετε χρόνο κυρίως κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ)

Info Team 

Παρουσία στα σημεία ενημέρωσης όπου θα εξηγείς τις δραστηριότητες του Φεστιβάλ αλλά κυρίως θα προτρέπεις να υπογράψουν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας την Διακήρυξη για τη Νέα Νοηματική Γλώσσα  (Αυτός ο ρόλος απαιτεί να αφιερώσετε χρόνο κυρίως κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ)
 
Office Team 

Θα δουλεύεις στην «καρδιά» της Οργανωτικής Επιτροπής, θα επικοινωνείς από τη Βουλή μέχρι τους μεταφορείς, θα ξεδιαλύνεις τη χαρτούρα  (Αυτός ο ρόλος απαιτεί να αφιερώσετε χρόνο κυρίως από τις αρχές Σεπτεμβρίου έως τις αρχές Οκτωβρίου)

 
Ποιο είναι το κίνητρο σου να συμμετέχεις; *
Μέγιστος αριθμός λέξεων: 80.
Αριθμός λέξεων: 0


Έχεις συμμετάσχει ως εθελοντής σε κάποιο/α event / φεστιβάλ / συνέδριο; *
NAIOXI
Αν ναι, σε ποιό; ....................................................................................

Μπορώ να διαθέσω χρόνο τις ακόλουθες ημερομηνίες *
23/9
24/9
25/9
26/9 
27/9 
28/9 
29/9 
30/9 
Και ώρες  ..........................................................................................


Πώς έμαθες για αυτή την ευκαιρία; *
Διαδίκτυο
Διαφήμιση (TV,Radio,Print)
Από φίλο, συμφοιτητή, γνωστό
Facebook
Άλλο

Ημερομηνία ..................................................
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου