Σάββατο, 21 Μαΐου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΠΟΣΕΕΠΕΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)
Πανεπιστημίου 59, 7ος όρ., Τ.Κ. 105 64, Αθήνα,  tel: 6987227384


Αθήνα, 21-5-2016
Αρ. Πρωτ.: 29

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016, στις 17:30, θα διεξαχθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων της Ομοσπονδίαςστην έδρα της ΠΟΣΕΕΠΕΑ, Πανεπιστημίου 59, 7ος όροφος (Μετρό: ΟΜΟΝΟΙΑ), όπως ορίζει το Άρθρο 31 του Καταστατικού.

Η ημερήσια διάταξη έχει ως εξής:
1) Οι εξελίξεις στην Ειδική Εκπαίδευση
2) Οργανωτικά θέματα της Ομοσπονδίας

Παρακαλούμε θερμά τους Συλλόγους να ενημερώσουν εγκαίρως τους εκλεγμένους αντιπροσώπους τους προκειμένου να παρευρεθούν στη Συνέλευση.

Κατά τη συνεδρίαση μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να παρευρίσκονται και οι πρόεδροι των Περιφερειακών Συλλόγων (χωρίς δικαίωμα ψήφου).

Σύμφωνα με το Άρθρο 32, οι Σύλλογοι δύνανται εντός 20 ημερών από την ημερομηνία πρόσκλησης, ή το αργότερο μέχρι δέκα ημέρες πριν τη διεξαγωγή της Συνέλευσης, να αποστείλουν τις προτάσεις τους για την ημερήσια διάταξη.2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. Οι προσλήψεις των αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ θα γίνονται με προγράμματα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ. Στην πραγματικότητα αυτό σημαίνει ανασφάλεια και ανεργία για τους αναπληρωτές ΕΕΠ και ΕΒΠ υποτίμηση και υποβιβασμό της παρεχόμενης εκπαίδευσης και στήριξης των παιδιών με ειδικές ανάγκες. Ο χώρος της εκπαίδευσης , κοινωνικοποίησης και απόκτησης δεξιοτήτων παιδιών ΑΜΕΑ μετατρέπεται σε χώρο απόκτησης εργασιακής εμπειρίας και πειραματισμού. Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ πρεπει να αντιδρασει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή