Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016

ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής
ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α
Πανεπιστημίου 59 Ομόνοια 10564, 7ος όροφος, Αθήνα, τηλ./fax.213511505seepeaa@yahoo.gr   www.seepeaa.gr  Σεεπεαα  www.seepeaa.gr

Αρ. Πρωτ.:578
                                                                                           18/2/1016
                                     
Ανακοίνωση


Πραγματοποιήθηκε σήμερα με μεγάλη επιτυχία η Τακτική Συνέλευση του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής στο Φάρο Τυφλών Ελλάδος.
Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ο Αιρετός μας στο ΚΥΣΕΕΠ Δημήτρης Παπαπευθυμίου με Γραμματέα την Νίκη Χατζηχαλεπλή.
Παρόν όλο το Δ.Σ. του Συλλόγου με την Πρόεδρο Γεωργία Μπουλμέτη, ο Πρόεδρος της ΠΟΣΕΕΠΕΑ Στάθης Καρπενισώτης με το Προεδρείο της, την Ευγενία Τραγάκη την Χριστίνα Αλμπάνη τον Κώστα Παπαυεαγγέλου.
Παρόντες οι αιρετοί μας στο ΠΥΣΕΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ Μπέττυ Λεωτσάκου και Δημήτρης Αρβανίτης.
Παρούσα και η Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Πόπη Γεωργίου.

 Η μεγάλη συμμετοχή των μελών του Συλλόγου και οι στοχευμένες τοποθετήσεις τους, αποδεικνύουν το ενδιαφέρον των συναδέλφων και την αγωνία  για τα εργασιακά δικαιώματά τους.

Ο Σύλλογος δεσμεύεται να υποστηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τα δίκαια αιτήματα των μελών του.  Βρισκόμαστε σε εποχή εξελίξεων για την Ειδική Εκπαίδευση και θα πρέπει να παλέψουμε για τη θέση μας, την αξιοπρέπειά μας, τα δικαιώματά μας.


Δημοσιεύτηκε στο www.seepeaa.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου