Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΕΠ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ

Στα πλαίσια του διαλόγου για την αναμόρφωση του συστήματος μεταθέσεων και διορισμών, λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη επιστολή με τις προτάσεις των συναδέλφων αναπληρωτών ΕΕΠ σχετικά με το θέμα των κριτηρίων διορισμού: 

 
Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2016

Προς το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.,

          Μετά από τη δημοσίευση των προτάσεων της ΠΟΣΕΕΠΕΑ προς την Επιτροπή για την αναμόρφωση του πλαισίου μεταθέσεων και διορισμών, ειδικά για το θέμα των κριτηρίων διορισμού, σας απευθύνουμε κάποιες ιδέες-προτάσεις. Θεωρούμε, από την πλευρά μας, πως δικαιότερο για όσους υπηρετούν πολλά χρόνια από τις θέσεις του θεσμού των αναπληρωτών είναι να μοριοδοτηθεί ως τυπικό προσόν διορισμού καταρχάς το βασικό πτυχίο (όπως ζητά και η ομοσπονδία) και δεύτερον η προϋπηρεσία σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΔΔΥ με 0,2 μονάδες ανά μήνα, όπως ήδη προβλέπεται στις δύο προηγούμενες εγκυκλίους πρόσληψης υποψηφίων προσωρινών αναπληρωτών Ε.Ε.Π. (και ει δυνατόν με κάποια πριμοδότηση για τους επί μεγαλύτερο των 30 μηνών χρονικό διάστημα υπηρετούντες).        
          Επισημαίνουμε, ότι δεν θα επιθυμούσαμε να μοριοδοτηθούν: ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΤΥΧΙΑ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ 400 ΩΡΩΝ, ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ, ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΙΣ, ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ και άλλοι μη σχετικοί τίτλοι που δεν είναι ουσιαστικά προσόντα διορισμού και ΦΑΛΚΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΤΗΘΕΙΣΑ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ.
          Αναμφίβολα υπολογίζουμε όλοι οι συνάδελφοι, στην ενημέρωση και στήριξη σας. Προσπαθήσαμε σε αυτή την πρώτη φάση να καταλήξουμε σε προτάσεις που ενώνουν και δεν διχάζουν κλάδους και ειδικότητες, αλλά υπερασπίζονται τους εργαζόμενους αναπληρωτές, με σκοπό να έχουμε μια ενιαία φωνή και στάση.

Με τιμή,
Οι αναπληρωτές Ε.Ε.Π

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΠΕ30
ΑΓΑΛΟΥ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΠΕ30
ΑΤΣΙΔΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΕ30
ΒΑΡΕΛΑ ΜΑΡΙΝΑ ΠΕ30
ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ ΠΕ23
ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗ ΜΑΡΙΑ ΠΕ23
ΓΕΩΡΓΑΝΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ23
ΓΕΩΡΓΟΥΣΗ ΛΟΥΙΖΑ ΠΕ30
ΓΚΟΥΒΕΡΗ ΜΑΡΙΝΑ ΠΕ30
ΓΚΟΥΝΤΡΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΕ23
ΖΑΧΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΕ30
ΚΑΡΚΑΤΖΟΥΝΗΣ ΛΟΥΚΑΣ ΠΕ23
ΚΙΟΥΡΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΠΕ30
ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΕ30
ΚΩΛΕΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΕ30
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕ30
ΛΙΒΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΠΕ30
ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΠΕ23
ΜΑΚΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ30
ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕ23
ΝΑΚΗ          ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ30
ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕ23
ΝΙΚΟΣΛΑΒΙΝΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΕ30
ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΑ-ΣΤΕΛΛΑ ΠΕ26
ΡΟΥΧΩΤΑ ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΠΕ30
ΤΑΦΙΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΕ30
ΤΣΙΓΚΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΕ23
ΦΑΝΗ          ΜΑΡΙΑ ΠΕ23
ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΠΕ23
ΧΑΝΤΖΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΠΕ30