Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ





Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, Τετάρτη 7-10-2015, με μεγάλη επιτυχία, η δυναμική συγκέντρωση του ¨Συντονιστικού Φορέων Όλης της Ειδικής Αγωγής¨, που αποτελείται από την ΠΟΣΕΕΠΕΑ, το ΣΕΕΠΕΑ Αττικής, το ΣΑΤΕΑ, την ΕΝΕΛΕΑ, την ΕΣΑμεΑ, την ΠΟΣΓΚΑμεΑ, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής και Νήσων, τα ΕΕΕΕΚ Αγ. Δημητρίου και Ελευσίνας, τους σύλλογους γονέων των Ειδικών Σχολείων και άλλους φορείς της Ειδικής Εκπαίδευσης.

Κεντρικό σύνθημα και απαίτηση των παρευρισκομένων ήταν η άμεση στελέχωση όλων των δομών Ειδικής Αγωγής με μόνιμο προσωπικό και το άνοιγμα όλων των Ειδικών Σχολείων.

Παράλληλα, αντιπροσωπεία του Συντονιστικού μετέβη στη Βουλή, όπου συναντήθηκε με τον Γ. Γραμματέα του ΚΚΕ κ. Δ. Κουτσούμπα και το βουλευτή των ΑΝΕΛ κ Κόκκαλη, στους οποίους κατέθεσε υπόμνημα με τις θέσεις μας

Πρόκειται για μια από τις μαζικότερες συγκεντρώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο χώρο της ΕΑΕ, με δυναμική συμμετοχή φορέων και πολιτών. Η πράξη απέδειξε ότι όλοι μαζί μπορούμε να  κάνουμε τη διαφορά.

 Δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε όλοι μαζί μέχρι την οριστική επίλυση των χρόνιων προβλημάτων της Ειδικής Εκπαίδευσης. Ευχόμαστε γρήγορα οι αγώνες μας να δικαιωθούν!