Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013

Επιστολές του ΣΕΕΠΕΑ Ηπείρου

Ευχαριστήριες επιστολές του ΣΕΕΠΕΑΗ

     Λάβαμε από τον ΣΕΕΠΕΑ Ηπείρου και δημοσιεύουμε με χαρά δύο επιστολές σχετικά με την επίσκεψη του κλιμακίου της ΠΟΣΕΕΠΕΑ στα Ιωάννινα.
    Ευχαριστούμε και από την μεριά μας τους συναδέλφους για την άψογη φιλοξενία και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τις εξορμήσεις μας στην περιφέρεια με στόχο πάντα την προώθηση των δίκαιων συμφερόντων των συναδέλφων και της βελτίωσης των υπηρεσιών ΕΑΕ προς όφελος των εξυπηρετούμενων μαθητών και των γονέων τους. 
    Ευχαριστούμε επίσης τον Διευθυντή του ΕΕΕΕΚ Ιωαννίνων κ. Γρ. Τζήμα, για την φιλοξενία και την υποστήριξη που μας παρείχε για την συνάντηση με τους συναδέλφους στο σχολείο τους. Τέτοια στελέχη κοσμούν τον χώρο της εκπαίδευσης και αποτελούν παράδειγμα για τους εργαζόμενους στην ΕΑΕ.


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΗΠΕΙΡΟΥ   (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.Η.)
Αμάλθειας 12, Τ.Κ. 45500
Καρδαμίτσια, Ιωάννινα
e-mail: seepea.ipeirou@yahoo.gr                                      Ιωάννινα, 21-05-2013
                                                                                     
                                                                                      Aρ. Πρωτ.: -41-


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ  ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) Ηπείρου, όλοι όσοι ζούμε και εργαζόμαστε στην περιφέρεια  Ηπείρου, απευθύνουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α., για την πρώτη επίσκεψη της Ομοσπονδίας στον τόπο μας.
Η παρουσία του εδώ καταδεικνύει τη διακηρυγμένη διάθεση της Ομοσπονδίας μας για αποκέντρωση των δράσεών της, την ανάδειξη της σωστής πληροφόρησης και ενημέρωσης, τις επαφές με τους φορείς και, ιδιαίτερα, την προσπάθεια για τη στενότερη συνεργασία της με τους Περιφερειακούς Συλλόγους και τα μέλη τους, τη συσπείρωση γύρω από το συνδικαλιστικό τους φορέα και τη συμμετοχή τους στις δραστηριότητές του.
Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο πλευρό τους, ενισχύοντας ηθικά τις άοκνες προσπάθειές τους, στηρίζοντας τον κοινό μας αγώνα για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων μας και για την πραγμάτωση της ισοτιμίας μας μέσα στην εκπαιδευτική πραγματικότητα.Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΙΚΑ ΧΑΡΟΥΛΑ                                               ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΗΠΕΙΡΟΥ   (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.Η.)
Αμάλθειας 12, Τ.Κ. 45500
Καρδαμίτσια, Ιωάννινα
e-mail: seepea.ipeirou@yahoo.gr                                      Ιωάννινα, 21-05-2013
                                                                                     
                                                                                      Aρ. Πρωτ.: -42-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ  ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) Ηπείρου, ευχαριστούμε θερμά το Διευθυντή του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ιωαννίνων, κ. Τζίμα Γρηγόρη, για την υποστήριξη που παρείχε για τη διεξαγωγή της συνάντησης του Δ.Σ. της ΠΟΣΕΕΠΕΑ με το Δ.Σ. και τα μέλη του ΣΕΕΠΕΑ Ηπείρου .
Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας στα Ιωάννινα τη Δευτέρα 20/05/2013, ο κ. Τζίμας αφενός φιλοξένησε τη συνάντηση του προσωπικού και αφετέρου συμμετείχε ενεργά στη συνάντηση του προσωπικού, συμβάλλοντας έτσι στην άρση του φαινομένου της κοινωνικής απάθειας που μαστίζει την κοινωνία μας.Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΙΚΑ ΧΑΡΟΥΛΑ                                               ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου