Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Ενημέρωση για τον δικαστικό αγώνα των αναπληρωτών ψυχολόγων


Ενημέρωση για την πορεία της δικαστικής διεκδίκησης των συναδέλφων αναπληρωτών ψυχολόγων

Από το δικηγορικό γραφείο που έχει αναλάβει την υπόθεση των συναδέλφων αναπληρωτών ψυχολόγων λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση.


Δικηγορικό Γραφείο
Κολλύρης - Συρροθανάση & Συνεργάτες
Αναγνωστοπούλου 32 - Κολωνάκι Αθήνα, ΤΚ 10673
Τηλ.: +30 210 3608504, 3643637
Φαξ: +30 210 3608509
Website: www.syrothanasi.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΑΘΗΝΑ, 23/4/2013

ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ/-ΕΣ
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ 18Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΚΑΣΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ.
ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΤΕΙΝΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ, Η ΥΑ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΣΚ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
ΟΙ ΔΕ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΝΤΕΣ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΥΠΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ’ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ.
ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΤΕΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ «ΕΥΗΚΟΑ ΩΤΑ» ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ.
ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΡΟ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ ΕΝΤΙΜΩΣ ΡΗΤΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΩΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΚ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΣ (ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΥΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ) ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ.  
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΡΤΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΕΙΞΑΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΟΛΛΥΡΗΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ – Δ.Ν.