Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013

Ενημέρωση για τις προσλήψεις για παράλληλη στήριξη εκπαιδευτικών και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού(Ε.Β.Π)-για την πρόσληψη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Ε.Ε.Π) των Ε.Δ.Ε.Α.Υ.ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)
Βερανζέρου 14, 5ος όρ. Τ.Κ.10432, Αθήνα,  tel: 6974714206,  e-mail: poseepea@yahoo.gr

                                                              Αθήνα: 5/2/2013
                                                              Α.Π:207
     
Θέμα: "Ενημέρωση για τις προσλήψεις για παράλληλη στήριξη εκπαιδευτικών και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού(Ε.Β.Π)-για την πρόσληψη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Ε.Ε.Π) των Ε.Δ.Ε.Α.Υ."

Σύμφωνα με  ενημέρωση που είχαμε από την Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής, σήμερα Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2012, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η πρόσληψη εξακοσίων(600) εκπαιδευτικών και μετά θα ακολουθήσει η πρόσληψη τριακοσίων (300) συναδέλφων από το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό(Ε.Β.Π), για την κάλυψη αναγκών της παράλληλης στήριξης.

Για να προσληφθούν συνάδελφοι από το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό(Ε.Ε.Π), οι οποίοι θα στελεχώσουν τις Ε.Δ.Ε.Α.Υ  που προβλέπονται στον ν.4115/2013, χρειάζεται να καταρτισθεί από τη Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής ο κανονισμός λειτουργίας των επιτροπών αυτών, να υπογραφεί από τον Υπουργό Παιδείας και να γίνει ανά Περιφέρεια σύσταση Σ.Δ.Ε.Υ από τους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης. Υπενθυμίζεται πως για φέτος θα προσληφθούν τετρακόσιοι (400) περίπου συνάδελφοι Ε.Ε.Π και το πρόγραμμα θα ισχύει και για τα επόμενα δυο(2) χρόνια. Οι προσλήψεις θα γίνουν δια των Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π, από τους υπάρχοντες αξιολογικούς πίνακες των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης της χώρας.
 
Για το Δ.Σ


Ο Πρόεδρος                       Η Γ. Γραμματέας  


 


Βούγιας Βασίλης          Κατσούλη Παναγιώτα                                          

3 σχόλια:

 1. Για άλλη μια φορά το ΕΕΠ στον Καιάδα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Στον Καιάδα όλη η εκπαίδευση...

   Βασίλης Βούγιας

   Διαγραφή
 2. ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ?ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ .ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ,ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή