Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Εκδόθηκε η απόφαση συγκρότησης του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) Αττικής

Συγκρότηση του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) Αττικής


Με σημαντική καθυστέρηση εκδόθηκε η απόφαση συγκρότησης του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Αττικής.

Στην σύνθεση του συμβουλίου παρατηρούμε ότι αντί της τοποθέτησης Σχολικού Συμβούλου ΕΕΠ, όπως προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 24 του Ν. 3699/2008 (ΦΕΚ 199/2-10-2008 τ. Α), τοποθετήθηκε Σ. Σ. Ειδικής Αγωγής, ο  Α. Μουταβελής   ( βάσει της σχετικής γνωμοδότησης του Γ τμήματος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους αρ. 32/2011). Αναπληρώτρια του ορίσθηκε η  Σ. Γεωργακάκου (ΠΕ 21 - Λογοθεραπευτών ΚΕΔΔΥ)
Αυτό συμβαίνει γιατί οι υπεύθυνοι του Υπουργείου Παιδείας αρνούνται να εφαρμόσουν τον Ν. 3699/2008 και να εκδώσουν το Προεδρικό Διάταγμα που θα προβλέπει την εκλογή Σχολικών Συμβούλων ΕΕΠ.  
Στο ΠΥΣΕΕΠ Αττικής συμμετέχουν ως αιρετοί εκπρόσωποι του ΕΕΠ οι Π. Λεωτσάκου (ΠΕ 31- ΣΕΠ Τυφλών) και Δ. Αρβανίτης (ΠΕ 29-Εργοθεραπευτών) ως τακτικά μέλη, με αναπληρωτές αντίστοιχα την Π. Κατσούλη (ΠΕ 23-Ψυχολόγων) και Κολιοπάνου Αλεξάνδρα (ΠΕ 30-Κοινωνικών Λειτουργών). Επίσης εκπρόσωπος του για θέματα ΕΒΠ ορίσθηκε η Β. Κανονίδου με αναπληρώτρια την Α. Κρικώνη.
Για να δείτε την απόφαση πατήστε εδώ