Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΕΙΚΟΣΙ(20) ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ Π.Δ.Ε ΑΤΤΙΚΗΣ(Β ΦΑΣΗ) ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π ΚΑΙ Ε.Β.Π.



 ΕΙΚΟΣΙ(20) ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ Π.Δ.Ε ΑΤΤΙΚΗΣ(Β ΦΑΣΗ) ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π ΚΑΙ Ε.Β.Π.

Τελικά οι πιστώσεις που διατέθηκαν σε Β Φάση στην Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής για προσλήψεις αναπληρωτών Ε.Ε.Π και Ε.Β.Π ανέρχονται σε είκοσι (20) τον αριθμό, όπως μας ενημέρωσαν από τη Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. Δέκα(10) για μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής και δέκα(10) για μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής.
Προφανώς εκ παραδρομής, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής και το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Αττικής(Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π), θεώρησαν πως το σύνολο των πιστώσεων είναι δέκα(10)  και έτσι χθές, Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Συμβουλίου, όπου και έγινε  η τοποθέτηση  των δέκα(10) συναδέλφων μας.
Με παρέμβαση της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α  αποκαταστάθηκε η αλήθεια των πραγμάτων και το Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π Αττικής θα συνεδριάσει άμεσα για την τοποθέτηση και των υπόλοιπων δέκα(10) συναδέλφων μας σε μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Αττικής.
Παρόλα αυτά όμως το γεγονός της υποστελέχωσης των δομών Ε.Α.Ε σε Ε.Ε.Π και Ε.Β.Π παραμένει και το Υπουργείο Παιδείας θα πρέπει να λάβει πολύ σοβαρά υπόψη τα αποτελέσματα της υποστελέχωσης αυτής για τους μαθητές με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Βασίλης Βούγιας
Λαμία 11/10/2012