Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

ΕΙΚΟΣΙ(20) ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ Π.Δ.Ε ΑΤΤΙΚΗΣ(Β ΦΑΣΗ) ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π ΚΑΙ Ε.Β.Π. ΕΙΚΟΣΙ(20) ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ Π.Δ.Ε ΑΤΤΙΚΗΣ(Β ΦΑΣΗ) ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π ΚΑΙ Ε.Β.Π.

Τελικά οι πιστώσεις που διατέθηκαν σε Β Φάση στην Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής για προσλήψεις αναπληρωτών Ε.Ε.Π και Ε.Β.Π ανέρχονται σε είκοσι (20) τον αριθμό, όπως μας ενημέρωσαν από τη Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. Δέκα(10) για μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής και δέκα(10) για μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής.
Προφανώς εκ παραδρομής, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής και το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Αττικής(Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π), θεώρησαν πως το σύνολο των πιστώσεων είναι δέκα(10)  και έτσι χθές, Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Συμβουλίου, όπου και έγινε  η τοποθέτηση  των δέκα(10) συναδέλφων μας.
Με παρέμβαση της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α  αποκαταστάθηκε η αλήθεια των πραγμάτων και το Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π Αττικής θα συνεδριάσει άμεσα για την τοποθέτηση και των υπόλοιπων δέκα(10) συναδέλφων μας σε μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Αττικής.
Παρόλα αυτά όμως το γεγονός της υποστελέχωσης των δομών Ε.Α.Ε σε Ε.Ε.Π και Ε.Β.Π παραμένει και το Υπουργείο Παιδείας θα πρέπει να λάβει πολύ σοβαρά υπόψη τα αποτελέσματα της υποστελέχωσης αυτής για τους μαθητές με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Βασίλης Βούγιας
Λαμία 11/10/2012

3 σχόλια:

 1. Καλή σας μέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε για τις πιστώσεις προς χρήση στην παράλληλη στήριξη από ΕΒΠ για την Αττική,θα δοθούνε εκ νέου ή θα μείνουμε στις 20 πιστώσεις για ΕΕΠ και ΕΒΠ σαν τελικό αριθμό.Σας ευχαριστώ πολύ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οι πληροφορίες που έχουμε μιλούν για 80 πιστώσεις(εκ των 200 της Β Φάσης για ΕΕΠ και ΕΒΠ), που θα κατευθυνθούν για παράλληλη στήριξη ΕΒΠ ανά τη χώρα. Οι υπόλοιπες 120 μοιράστηκαν στη Β Φάση για ΕΕΠ και ΕΒΠ σε όσες Π.Δ.Ε ήσαν "έτοιμες"- δηλ. είχαν τακτοποιήσει σύμφωνα με τα προαπαιτούμενα την Α Φάση προσλήψεων- να τις υποδεχθούν.
  Αυτά επαναλαμβάνω σύμφωνα με πληροφορίες, σε μια χώρα που κινείται με πληροφορίες, απληροφόρητη.
  Βασίλης Βούγιας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είστε κατατοπιστικότατος και άμεσος.Θα περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη των γεγονότων,αυτή την τόσο ψυχοφθόρα χρονιά, για τους υποψήφιους για μια θέση εκπαιδευτικούς.
   Σας ευχαριστώ πολύ.

   Διαγραφή