Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012

ΑΔΕΙΕΣ ΟΙ Σ.Μ.Ε.Α.Ε ΚΑΙ ΤΑ ΚΕ.Δ.Δ.Υ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ Ε.Ε.Π ΚΑΙ Ε.Β.Π. ΑΔΕΙΕΣ  ΟΙ Σ.Μ.Ε.Α.Ε ΚΑΙ ΤΑ ΚΕ.Δ.Δ.Υ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ Ε.Ε.Π ΚΑΙ Ε.Β.Π.

Δέκα(10)!!! πιστώσεις διατέθηκαν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής στη Β Φάση(116 στην Α Φάση), για προσλήψεις αναπληρωτών Ε.Ε.Π και Ε.Β.Π. Διακόσιες(200) σύνολο οι πιστώσεις της Β Φάσης(560 σε Α Φάση), εκ των οποίων οι ογδόντα(80) θα κατευθυνθούν σε προσλήψεις Ε.Β.Π για παράλληλη στήριξη.
Είναι προφανές πως με τέτοιους αριθμούς πιστώσεων τα πλαίσια Ειδικής Αγωγής είναι γυμνά από Ε.Ε.Π και Ε.Β.Π και η χρονιά δεν «βγαίνει».
Το Υπουργείο Παιδείας καλείται, έστω και την τελευταία στιγμή, να κάνει ότι πρέπει για να μην καταρρεύσει το υποσύστημα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της χώρας μας.

Βασίλης Βούγιας
Λαμία 10/10/2012

2 σχόλια:

  1. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ Β ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΕΠ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από πλευράς Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου οι πιστώσεις για τη Β Φάση μπορούν να διατεθούν ανά πάσα στιγμή σε όποια Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης έχει ολοκληρώσει τις τοποθετήσεις της Α Φάσης κα έχει αποστείλει στη Δνση τα απαραίτητα σύμφωνα με τον νόμο στοιχεία. Δεν ξέρω τι συμβαίνει στην περίπτωση της Κρήτης. Ρωτήστε τους αιρετούς ΕΕΠ για πληρέστερη ενημέρωση.

    Βασίλης Βούγιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή