Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η συνάδελφος Μπέττυ Λεωτσάκου με ενημέρωσε πως έλαβε επιστολή από το Δ.Σ του ΣΕΛΛΕ, στην  οποία αναφέρεται πως, «ένα παιδί, γιος συναδέλφου - Λογοθεραπεύτριας, βρίσκεται στο νοσοκομείο  Παίδων Αγία Σοφία, στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μ. Βαρδινογιάννη " Ελπίδα". Η παραμονή του στο νοσοκομείο θα είναι πολύμηνη (τουλάχιστον 6 με 7 μήνες) και η θεραπεία του θα διαρκέσει 2 με 3 χρόνια. Προκειμένου να δοθεί το σωστό σχήμα πρέπει να γίνονται  οι απαραίτητες εξετάσεις αρχικά κάθε εβδομάδα και στη συνέχεια κάθε μήνα. Οι εξετάσεις αυτές δεν πραγματοποιούνται από κανένα δημόσιο νοσοκομείο και δεν καλύπτονται από τον ΕΟΠΥΥ. Τα χρηματικά ποσά που απαιτούνται είναι υπέρογκα …»

Επίσης έλαβα επιστολή με το ίδιο περιεχόμενο, από τον συνάδελφο Ψυχολόγο Γιάννη Τότσιο, στην Περιφέρεια του οποίου (Θεσσαλία),  υπηρετεί και η  συνάδελφος Λογοπεδικός.

Κατόπιν τούτων κάνουμε έκκληση για την υποστήριξή σας, προκειμένου να βοηθηθεί ένα εξάχρονο αγόρι που του διεγνώσθη Οξεία Λεμφοβλαστική Λευχαιμία.

Όποιος επιθυμεί να συμβάλει μπορεί να βοηθήσει καταθέτοντας όποιο χρηματικό ποσό μπορεί, στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ
Τραπεζικός Λογαριασμός: 36929943 Χαρίση Ευαγγελία
ΙΒΑΝ : GR1207300410000000036929943

Βασίλης Βούγιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου