Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Εργαζόμενοι σε ΚΕΔΔΥ Αττικής και Περιφέρειας: " ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΚΕΔΔΥ και ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ 8.10.2011"


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
ΣΕ ΚΕΔΔΥ και ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ 8.10.2011

Αγαπητοί συνάδελφοι, εκπαιδευτικοί, ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό και διοικητικοί,
                μετά από αρκετές ζυμώσεις (ανταλλαγή e-mail, τηλ. επικοινωνίες) αναδείχθηκε έντονα η ανάγκη από συναδέλφους πολλών ΚΕΔΔΥ για μια δια ζώσης συνάντηση. Ο Σύλλογος Ε.Ε.Π. Αττικής και η ΠΟΣΕΕΠΕΑ εξασφάλισαν αίθουσα για την πραγματοποίησή της στο Φάρο Τυφλών, το Σάββατο 8.10.2011, 9:30π.μ, Αθηνάς 17 και Δοϊράνης στην Καλλιθέα (κοντά στη  Λ. Συγγρού, ύψος πολυκαταστήματος SATURN).
                Συνάδελφοι, είναι ζωτικής σημασίας να ανταλλάξουμε πληροφορίες και να συντονιστούμε για τις περαιτέρω κινήσεις μας. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη αρκεί να αναλογιστούμε ότι ο χώρος μας βρίσκεται αντιμέτωπος με το φάσμα της εξαφάνισής του από τη Δημόσια Διοίκηση και με όσα αυτό συνεπάγεται.
                Η ειλημμένη απόφαση της ηγεσίας του ΥΠΔΒΜΘ για την κατάργηση των ΚΕΔΔΥ, την υποβάθμιση της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και η επισφαλής προοπτική για τα ΣΜΕΑΕ, δεν αφήνει περιθώρια για ολιγωρία και οποιασδήποτε μορφής καθυστέρηση.
Το προσχέδιο νόμου για τη διοικητική αναδιάρθρωση του ΥΠΔΒΜΘ, όχι μόνο απειλεί το δικαίωμά μας στην εργασία, αλλά επιπλέον μας εξευτελίζει, απαξιώνοντας τη δουλειά μας, την προσφορά μας και την επιστημονικότητά μας.
                 
                Υ.Γ. Αντίστοιχη συνάντηση θα διοργανωθεί και στη Θεσσαλονίκη για τους συναδέλφους της Β. Ελλάδας. Οι επιτροπές που θα αναδειχθούν από τις συναντήσεις αυτές θα αναλάβουν και την αλληλοενημέρωση και το συντονισμό των ενεργειών.  
                                                                                               
                 ΟΧΙ στην κατάργηση των ΚΕΔΔΥ,
ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης
                       


Εργαζόμενοι σε ΚΕΔΔΥ Αττικής και Περιφέρειας

Σ.Σ: Πώς μπορείτε να φτασετε στον Φάρο Tυφλών. Δείτε από εδώ: http://www.fte.org.gr/html/instr.htm