Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αιρετού Υ.Σ.Ε.Ε.Π Παπαευθυμίου Δημήτρη

ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ AΘΗΝΑ 8/11/2010
ΑΙΡΕΤΟΣ ΥΣΕΕΠ
ΤΗΛ. 6972056448
e-mail:papdimit@yahoo.gr


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΡΕΤΟΥ ΥΣΕΕΠ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ
Με αφορμή τις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων για το ΥΣΕΕΠ, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην διαδικασία και πρωτίστως τους συναδέλφους που στήριξαν με την ψήφο τους το Πανελλήνιο Ενωτικό Ψηφοδέλτιο και εμένα προσωπικά, αναδεικνύοντάς μας πρώτους.
Θα ήθελα ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους που αντιστάθηκαν και δεν εντάχθηκαν στο κλίμα πόλωσης που με ένταση επιχειρήθηκε από συγκεκριμένα άτομα, τα οποία, μέσα από ψευτοδιλήμματα, πατρονάρισμα του ΕΒΠ και παραπληροφόρηση, προσπάθησαν να πλήξουν την ενότητα του ΕΕΠ και του ΕΒΠ, το κύρος των συλλογικών συνδικαλιστικών μας οργάνων, ΠΟΣΕΕΠΕΑ και Περιφερειακούς συλλόγους, αλλά και το κύρος των ίδιων των υπηρεσιακών συμβουλίων.
Η βασική θέση του συνδυασμού Πανελλήνιο Ενωτικό Ψηφοδέλτιο, Όπου είναι να πάμε θα πάμε όλοι μαζί, έγινε αποδεκτό από την πλειοψηφία των συναδέλφων που τάχτηκαν υπέρ της άποψης ότι τα συνδικαλιστικά μας θέματα πρέπει να τα διαχειρίζεται ο επίσημος συνδικαλιστικός μας φορέας που είναι η ΠΟΣΕΕΠΕΑ και να σταματήσει η υποκατάστασή του από τους αιρετούς εκπροσώπους, οι οποίοι έχουν άλλο ρόλο και αρμοδιότητες.
Από την πλευρά μου θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους συναδέλφους, ότι θα συνεχίσω με την ίδια συνέπεια και ευθύνη να είμαι δίπλα τους και θα υπερασπιστώ κάθε νόμιμο και δίκαιο αίτημά τους, χωρίς να δημιουργώ την αίσθηση ότι κάποιος μου οφείλει .
Θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι την ισότιμη αντιμετώπιση των συναδέλφων, περιφρουρώντας την αξιοπρέπεια τους καθώς και το κύρος και την διαφανή λειτουργία του ΥΣΕΕΠ.
Είμαι στη διάθεση όλων των συναδέλφων
Με εκτίμηση
Παπαευθυμίου Δημήτρης
Αιρετός ΥΣΕΕΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου