Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση σχολικών μονάδων 2024-2025

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) Πανεπιστημίου 59, 4ος όρ., Τ.Κ. 105 64, Αθήνα, e-mail: poseepea@yahoo.gr ιστολόγιο: www.poseepea.blogspot.gr

Α.Π.: 90

 

Αθήνα, 16 Οκτωβρίου 2024

 

 

Θέμα: Εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση σχολικών μονάδων 2024-2025

 

 

Το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. χαιρετίζει τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες όλων των βαθμίδων, στις ΣΜΕΑΕ, ΕΔΥ, ΚΕΔΑΣΥ και Γενική εκπαίδευση που τα τρια τελευταία χρόνια έδωσαν αγωνιστική απάντηση, απέναντι στην κατηγοριοποίηση σχολείων και εκπαιδευτικών με πρόσχημα την «αξιολόγηση».

Για την εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων, για τη νέα σχολική χρονιά, 2024-2025, συνεχίζουμε όπως και τη προηγούμενη χρονιά συμπορευόμενοι ενιαία με όλους τους εκπαιδευτικούς, με τις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες, Δ.Ο.Ε. – Ο.Λ.Μ.Ε., τους αντίστοιχους Σ.Ε..Π.Ε. και Ε.Λ.Μ.Ε. σε κάθε περιοχή και αποφασίζουμε:

Προχωράμε ενάντια στην εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση της σχολικής μονάδας, ενάντια στην κατηγοριοποίηση και την υποβάθμιση των νόμων 4692/20 και 4823/21, με την τακτική των Ενιαίων Κειμένων της Δ.Ο.Ε .και της Ο.Λ.Μ.Ε.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους ΕΕΠ-ΕΒΠ μέλη των συλλόγων διδασκόντων και όλους τους συναδέλφους που εμπλέκονται με κάθε τρόπο στη διαδικασία της αξιολόγησης να υιοθετήσουν τα ενιαία κείμενα που έχουν ανακοινώσει η Δ.Ο.Ε. και η Ο.Λ.Μ.Ε .

Καλούμε τους Περιφερειακούς Συλλόγους να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία και ενημέρωση των συναδέλφων Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. μπροστά στη νέα φάση του αγώνα και σε συμπόρευση με τους κατά τόπους Σ.Ε.Π.Ε. και Ε.Λ.Μ.Ε., προχωράμε σε αγωνιστικές αποφάσεις και κινητοποιήσεις. Δυναμώνουμε τον αγώνα με βάση τις δικές μας ανάγκες, τις ανάγκες των μαθητών και των γονιών τους, υπερασπιζόμαστε το Δημόσιο     σχολείο!

 

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ !

             

                  O Πρόεδρος                                                                                  Η Γενική Γραμματέας
        Ιωάννης Φασουλάκης                                                                              Άννα Τζωρτζάτου