Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Επίσημο έγγραφο αίτημα της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. για το συνολικό αριθμό των υπηρετούντων συναδέλφων Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. στην Ειδική, στη Γενική Εκπαίδευση και στα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. καθώς και για τα οργανικά κενά ανά περιοχή και κλάδο

                                                                                                               Αθήνα, 11/05/2022

Αρ. Πρωτ.: 12

                                                                                                     ΠΡΟΣ

·        Την Υφυπουργό Υ.ΠΑΙ.Θ κα. Ζέττα Μακρή

     

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ 

·        Τη Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής, Διευθυντή

κ. Χαράλαμπο Παπαϊωάννου 

·        Το Αυτοτελές Τμήμα Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. του Υ.ΠΑΙ.Θ.

 (Προϊσταμένη κα. Νεκταρία Φυτουράκη)

ΘΕΜΑ: «Επίσημο έγγραφο αίτημα της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. για το συνολικό αριθμό των υπηρετούντων συναδέλφων Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. στην Ειδική, στη Γενική Εκπαίδευση και στα  ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. καθώς και για τα οργανικά κενά ανά περιοχή και κλάδο».

      Σας γνωρίζουμε ότι η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ως δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο του Ε.Ε.Π. και του Ε.Β.Π., καλύπτει συνδικαλιστικά το Ε.Ε.Π. και το Ε.Β.Π. που υπηρετεί με μόνιμο διορισμό ή ως αναπληρωτές στην Ειδική και Γενική Εκπαίδευση καθώς και στα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ..

  Με το παρόν αίτημα και προκειμένου να ενημερωθούμε επίσημα από σας, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε εντός των νόμιμων προθεσμιών και εγγράφως σε συγκεντρωτικό πίνακα αριθμητικά στοιχεία με το συνολικό αριθμό των υπηρετούντων συναδέρφων Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. (μόνιμων και αναπληρωτών) που υπηρετούν αυτή τη χρονική περίοδο σε σχολικές μονάδες Γενικής, Ειδικής Εκπαίδευσης, στα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. καθώς και των συναδέλφων Ε.Ε.Π. που είναι αποσπασμένοι σε άλλους φορείς (Π.Δ.Ε., Υπουργεία, Πολιτικά Κόμματα).

     Επιπλέον, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε και τα αριθμητικά στοιχεία που αφορούν τα οργανικά και τα λειτουργικά κενά ανά περιοχή και κλάδο για το έτος 2021-22.

   Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση είτε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά.