Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΕΠΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) ΗΠΕΙΡΟΥ

________________________________________________________________

Αμάλθειας 12, 45500 Ιωάννινα

e-mail: seepea.ipeirou@gmail.com

Ιωάννινα, 03-12-2021

Αρ. Πρωτ.: 07

Προς:

Μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ Ηπείρου

Κοινοποίηση:

ΠΟΣΕΕΠΕΑ

 

ΘΕΜΑ: «ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΕΠΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ» 

Το ΔΣ του Σύλλογου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΣΕΕΠΕΑ) Ηπείρου αποφάσισε ομόφωνα στη συνεδρίαση της Τρίτης 30-11-2021, τα εξής:

1)    Την πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης την Κυριακή 12/12 στις 18:00,  εξ αποστάσεως μέσω ΖΟΟΜ, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

·        Απολογισμός Δράσης Δ.Σ.

·        Οικονομικός Απολογισμός Δ.Σ.

·        Ανάγνωση και έγκριση της Έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής για την οικονομική διαχείριση του Διοικητικού Συμβουλίου

·        Έγκριση Πεπραγμένων

·        Προγραμματισμός Δράσεων 2022

 

Επισημαίνουμε ότι, σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου, τη Γενική Συνέλευση δύνανται να παρακολουθήσουν τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη.

2)       Την πραγματοποίηση εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου την Παρασκευή 17/12, ώρες 14:00-19:00. Η εκλογική διαδικασία θα λάβει χώρα στο ΚΕΔΑΣΥ Ιωαννίνων, Αμαλθείας 12,  με τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Σε επόμενη ανακοίνωση θα ενημερωθείτε για τον τρόπο σύνδεσης στο ΖΟΟΜ, όπως και για τις λεπτομέρειες της εκλογικής διαδικασίας.

Καλούμε τα μέλη μας που ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι, να θέσουν την υποψηφιότητά τους έως και την 12η Δεκεμβρίου το αργότερο, συμπληρώνοντας το επισυναπτόμενο έντυπο στο mail του ΣΕΕΠΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ (seepea.ipeirou@gmail.com).

 

Παρακαλούμε τα μέλη που δεν έχουν ακόμα τακτοποιήσει τις οικονομικές τους οφειλές για το 2021 να το πράξουν έως 12 Δεκεμβρίου 2021.

Υπενθυμίζουμε πως η ετήσια συνδρομή των μελών είναι 15 ευρώ.  

 

Η διαδικασία εξόφλησης μπορεί να γίνει: 

 

Α. Σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Ηπείρου, μέσω κατάθεσης στο λογαριασμό του Συλλόγου.

 

Β. Ηλεκτρονικά με web banking: μέσω εμβάσματος στο λογαριασμό του Συλλόγου στην Τράπεζα Ηπείρου. Στην περίπτωση που η πληρωμή γίνεται από τράπεζα εκτός της Τράπεζας Ηπείρου, οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι υπάρχει μια επιπλέον χρέωση από την τράπεζα της τάξεως των 3 ευρώ. 

 Τράπεζα Ηπείρου 

Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής

ΙΒΑΝ: GR2707500700003070005345200

Στην αιτιολογία κατάθεσης θα πρέπει να γράψετε το όνομα, το επώνυμο και τον κωδικό της ειδικότητας (πχ. ΠΕ 30, ΠΕ 25 , ΕΒΠ κ.ο.κ).

 

Γ. Δια ζώσης στα εξής σημεία:

·        ΚΕΔΑΣΥ Ιωαννίνων, Αμάλθειας 12, Καρδαμίτσια, υπόψη κου Στεργιούλη Ιωάννη.

·        1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων, Αγίων Σαράντα 3, Ιωάννινα - Πλατεία Ομήρου, υπόψη κας Παπαχρήστου Βασιλικής.

Σας επισημαίνουμε ότι και την ημέρα των εκλογών θα μπορείτε να πληρώσετε τη συνδρομή σας.

 

Το ΔΣ του ΣΕΕΠΕΑ Ηπείρου προτρέπει τα μέλη του Συλλόγου να συμμετέχουν ενεργά τόσο στη Γενική Συνέλευση, όσο και στην εκλογική διαδικασία, δίνοντας ηχηρή απάντηση στις μεθοδεύσεις για αποδυνάμωση του συνδικαλιστικού κινήματος και κατάργηση των συνταγματικά κατοχυρωμένων συνδικαλιστικών ελευθεριών!  Καλούμε τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ να θέσουν μαζικά υποψηφιότητα τόσο για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή, όσο και ως αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία μας την ΠΟΣΕΕΠΕΑ.

 

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                     Η Γεν. Γραμματέας

Στεργιούλης Ιωάννης                                              Παπαχρήστου Βασιλική