Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Υποβολή αιτήματος του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. για συνάντηση με το νέο διευθυντή Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης ΥΠΑΙΘ

 

Αθήνα, 22/12/2021

                                                                                           Αρ. Πρωτ.: 51

Προς:

- Στο Διευθυντή Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης ΥΠΑΙΘ κ. Χ. Παπαϊωάννου

                                                       

ΘΕΜΑ: «Υποβολή αιτήματος του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. για συνάντηση με το νέο διευθυντή Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης ΥΠΑΙΘ»

Αξιότιμε κε. Διευθυντή Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης κ. Χ. Παπαϊωάννου,

Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια  για την τοποθέτηση και τα νέα καθήκοντά σας στο Υπουργείο Παιδείας, και να σας ευχηθούμε καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο σας.

Παρακαλούμε όπως ανταποκριθείτε στο αίτημά μας για μία συνάντηση το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να σας εκθέσουμε από κοντά ζητήματα  που αφορούν στους κλάδους ΕΕΠ ΕΒΠ  και να μας ενημερώσετε για το άνοιγμα των αξιολογικών πινάκων κατάταξης  κατά το 2022-23 καθώς και τον καθορισμό κριτηρίων πρόσληψης.   

Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α., το δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο, εκπροσωπεί  το Ε.Ε.Π. και το Ε.Β.Π. που υπηρετεί με μόνιμο διορισμό ή ως αναπληρωτές στην Ειδική και Γενική Εκπαίδευση καθώς και στα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ..

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής έχει αποδείξει με θέσεις, προτάσεις  και με έργα τη στήριξη της στα  θέματα της Ειδικής και Γενικής Εκπαίδευσης για τα μέλη της ΕΕΠ-ΕΒΠ, τα σχολεία, τους μαθητές και τις οικογένειές τους.

Ζητάμε συνάντηση προκειμένου να σας μεταφέρουμε τις ιδιαιτερότητες των κλάδων μας και να πραγματοποιήσουμε διάλογο σχετικά με τα σοβαρά και σημαντικά ζητήματα που αφορούν το Ειδικό Εκπαιδευτικό και Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό.

Με εκτίμηση,