Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Συμμετοχή της ΠΟΣΕΕΠΕΑ στους εορτασμούς της Εργατικης Πρωτομαγιάς

Αθήνα05/05/2021

 Αρ. Πρωτ.: 23

Προς:

-         Περιφερειακούς Συλλόγους ΕΕΠ-ΕΒΠ

-         ΠΔΕ επικράτειας


Συμμετοχή της ΠΟΣΕΕΠΕΑ στους εορτασμούς της Εργατικης Πρωτομαγιάς

Την προκήρυξη 24ωρης πανδημοσιοϋπαλληλικής απεργίας την Πέμπτη 6 Μαΐου για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς και συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00 π.μ. ανακοίνωσε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, που δηλώνει ότι απορρίπτει τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς για υποβάθμιση και απονεύρωση του φετινού εορτασμού. Οι απεργιακές κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ καλύπτουν όλους τους Δημοσίους Υπαλλήλους.

Το Δ. Σ. της ΠΟΣΕΕΠΕΑ τιμώντας τους αιματοβαμμένους αγώνες των εργαζομένων για τη διασφάλιση και διεύρυνση  των ατομικών και συλλογικών δικαιωμάτων και των κατακτήσεων τους, καλεί όλους τους συναδέλφους να υψώσουν τη φωνή τους ενάντια στα νέα αντιλαϊκά μέτρα, όπως της κατάργησης του οκτάωρου, των συλλογικών συμβάσεων και των περιορισμών των συνδικαλιστικών δράσεων.

Τώρα  η  οικονομική και υγειονομική κρίση δημιουργούν την υποχρέωση σε όλους μας να παλέψουμε για την προστασία της Υγείας και της Ασφάλειας στην εργασία, την κοινωνική δικαιοσύνη, την ισότητα και το σεβασμό για τα δικαιώματα όλων των εργαζομένων, τη Δημοκρατία.

Συμμετέχουμε στους αγώνες και στον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς!

Πέμπτη, 6 Μάιου 2021

Συγκέντρωση στην Πλ. Κλαυθμώνος στις 11:00πμ.