Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Ανάρτηση επιστημονικών εργασιών από το Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε. στο IMEGEE-Academia


Αρ. Πρωτ. 6/2020
Αθήνα 2/4/2020
Θέμα: “Ανάρτηση επιστημονικών εργασιών από το Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε. στο IMEGEE-Academia
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Η σημερινή συγκυρία μας βρίσκει όλους σε μια θέση κοινωνικής, εργασιακής απομόνωσης και διαφοροποίησης των προτεραιοτήτων και καθημερινών ενδιαφερόντων μας. Παρ’ όλα αυτά αρκετοί συνάδελφοι έχουν τη διάθεση να παρουσιάσουν την άποψη και εργασίες τους όσον αφορά την κατάσταση που βιώνουμε εμείς οι ίδιοι, οι μαθητές μας, οι οικογένειες τους και η κοινωνία μας γενικότερα.

Το Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε. με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε συναδέλφους να παρουσιάσουν την επιστημονική τους άποψη και εργασίες τους, εγκαινιάζει με την ανάρτηση του συμπεριληπτικού οδηγού για την πανδημία στη σελίδα τουAcademia.edu το οποίο, προσωρινά και μέχρι την ανακατασκευή της ιστοσελίδας μας, θα αποτελέσει το Επιστημονικό μας Βήμα. Επίσης εκεί θα αναρτώνται και επιστημονικές παρεμβάσεις και θέσεις του Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.

Ενθαρρύνουμε τους συναδέλφους όλων των ειδικοτήτων ΕΕΠ-ΕΒΠ να αποστείλουν στο e-mail (imegee@hotmail.com) μας τις εργασίες τους για ανάρτηση.  Το Διοικητικό Συμβούλιο διατηρεί το δικαίωμα να αποφασίζει για την ανάρτηση τους, εφ’ όσον τηρούν βασικά κριτήρια που αφορούν το πρωτότυπο της εργασίας, την τεκμηρίωση, το σεβασμό των πνευματικών δικαιωμάτων τρίτων και την μη διαφήμιση ιδιωτών. 

Ευχόμαστε σε όλους σας να περάσει γρήγορα και χωρίς προβλήματα η άσχημη αυτή κατάσταση και να ξαναβρεθούμε υγιείς στο χώρο δουλειάς μας.